Η Σοφία Νικολάου αποκαλύπτει: 3.000 ποντίκια όρμισαν στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Ναυπλίου

Αποκαλύψεις Νικολάου για τις φυλακές Ναυπλίου....

Η Γενική Γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής αναφέρθηκε στις άσχημες συνθήκες που επικρατούν στις ελληνικές φυλακές. 

Επί της ουσίας άφησε να εννοηθεί ότι τα σωφρονιστικά καταστήματα είχαν αφεθεί στην τύχη τους τα προηγούμενα χρόνια.

Προκάλεσε αίσθηση όταν είπε ότι 3.000 ποντίκια έπεσαν πάνω στους υπαλλήλους όταν άνοιξαν μια πόρτα που παρέμεινε κλειστή στις φυλακές του Ναυπλίου.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό - Σοφία Νικολάου: Οι Ελληνίδες πρέπει να αγωνιζόμαστε ώσπου να λέμε πως είμαστε σύγχρονες Ευρωπαίες και να το εννοούμε!

 

«Επί πέντε χρόνια δεν έχει γίνει καμία απολύμανση στις φυλακές. Δεν συζητώ κάν για μυοκτονίες και απεντομώσεις. Υπάλληλοι των φυλακών Ναυπλίου άνοιξαν μια πόρτα που δεν είχε ανοιχτεί επί χρόνια και ξεχύθηκαν πάνω τους 3.000 ποντίκια» είπε η γενική γραμματέας Σωφρονιστικής Πολιτικής.

Τόνισε ότι ο Κορυδαλλός αποτελούσε «άνδρο ανομίας. Συμμορίες έδιναν ραντεβού στον Κορυδαλλό για έκνομες ενέργειες. Οι φυλακές δεν έκλειναν. Πρώτη φορά χτύπησε το κουδούνι για να μπουν στα κελιά τους τον Αύγουστο του 2019. Ήταν ανοιχτά τα κελιά και οργάνωναν παιχνίδια και πάρτι. Σπάσαμε τις μαφίες του Κορυδαλλού.

Κάναμε έκτακτες μεταφορές και έτσι σπάσαμε τις μαφίες του Κορυδαλλού που ήταν τα αφεντικά της φυλακής. Το προσωπικό ήταν πλήρως απαξιωμένο. Ο πλήρης έλεγχος άνηκε στις συμμορίες. Πλέον τα ηνία τα έχουν οι υπάλληλοι. Τα καταστήματα δεν μπορεί να είναι καταστήματα εγκληματικής εκπαίδευσης».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ