Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση: Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν; - Τι πρέπει να προσέξεις;

Τα Ζώδια Σήμερα 3 Ιουνίου 2020 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Οι κοσμικές επιρροές που θα δέχεστε, θα σας φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σας και ίσως αυτός ο μήνας να είναι ο καλύτερος για τη σχέση σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες φορές κοντινά σας πρόσωπα παρερμηνεύουν τις κινήσεις καλής θέλησης που κάνετε και σας κάνουν να νομίζετε πως είστε καταπιεστικοί.

 

ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Μπορεί να μην έχετε την οικονομική άνεση για να απολαμβάνετε όσα θέλετε, αλλά έχετε τη συμπαράσταση των αγαπημένων σας προσώπων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσο κι αν θέλετε να απαλλάξετε το σύντροφό σας από τα προβλήματά σας, μην κρατάτε πράγματα για εσάς και τον κρατάτε έξω.

 

ΛΕΩΝ: Δώστε χρόνο σε συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, γιατί δεν αδιαφορούν για εσάς, απλά έχουν άλλες προτεραιότητες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιδεινώσετε την κατάσταση, επειδή ο σύντροφός σας έχει άγχος για την καριέρα του, γιατί δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να αποκατασταθούν οι καλές σας σχέσεις και να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε καλό δρόμο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μεγαλύτερο άγχος σας είναι αν ο σύντροφός σας καταλαβαίνει πραγματικά τα συναισθήματά σας, αλλά δε θα έπρεπε να σκάτε τόσο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να καταλάβετε τη συμπεριφορά που έχουν κάποιοι που συναναστρέφεστε, χρησιμοποιήστε περισσότερο τη διαίσθηση παρά τη λογική.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε λίγο πιο δοτικοί με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως η αυτοσυγκράτησή σας να είναι η αιτία που νιώθουν ότι είστε απόμακροι, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα οικονομικά προβλήματα δε σας αφήνουν να εκφράσετε όπως θέλετε την αγάπη σας. Από τη μία οι διαφωνίες θα είναι έντονες και από την άλλη θα υπάρχουν απίστευτες στιγμές πάθους.

 

ΙΧΘΥΣ: Αποβάλετε το πείσμα που δε θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε το δρόμο προς την επιτυχία. Η πίεση που ασκείτε στους γύρω σας θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, γεγονός που δε σας συμφέρει.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ