Αλίκη Κατσαβού: Αυτή είναι η μόνη περιουσία που δικαιούται ο Φοίβος Βουτσάς – Τι δικαιούνται οι κόρες του (Βίντεο)

"Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο..."

Μια συνέντευξη από καρδιάς παραχώρησε στο «Πρωινό» η Αλίκη Κατσαβού λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ Σας ευχαριστώ για την αγάπη που δείχνετε στον Κώστα, τον Φοίβο και σε μένα! Καλή χρονιά σε όλους σας! ? Με την ευχή μας οι πλημμύρες στον πλανήτη να είναι μόνο σε ματιά δακρυσμένα από χαρά, τα μόνα όπλα να ναι χάρτινα σπαθιά για τα παιδιά, η πείνα κι η δυστυχία να είναι κλεισμένες σε παλιά βιβλία!!! . . . #newyear #resolution #family #love #optimism #goals #livelikeachild #lifeislove #happy #life #livelaughlove #laugh #instagood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou) στις

 

Συγκινημένη, η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού μίλησε μεταξύ άλλων για τον τρόπο με τον οποίο είπε στον γιο της για την απώλεια του πατέρα του, αλλά και για τα περιουσιακά.

 

«Προφανώς οι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει μια δυσαρέσκεια δική μου για το κομμάτι της περιουσίας. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, ο Κώστας τα είχε κάνει πολύ καλά στη ζωή του, δεν περίμενε ότι θα συναντήσει και θα κάνει έναν τέταρτο γάμο.

 

Είχε γράψει στις κόρες του πράγματα, είχε κάνει ότι έπρεπε να κάνει ως πατέρας και όταν πια συνάντησε εμένα ήταν η περιουσία του όλη μοιρασμένη. Εγώ ήξερα που μπαίνω.

 

Τώρα, ο Φοίβος θα του αναλογούν πνευματικά δικαιώματα, όπως αναλογούν και στα υπόλοιπα κορίτσια. Αυτό είναι», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αλίκη Κατσαβού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ