Συγκινητική η ανάρτηση του Γ. Ρέτσου για το άνοιγμα των Electra Hotels - #WeMeetAgain, υποδεχόμαστε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο (Φωτό)

#StrongerTogether

Το Electra Metropolis ανήκει στον Όμιλο των Electra Hotels & Resorts, έναν όμιλο με ιστορία και παράδοση στη φιλοξενία και τον τουρισμό. Μια ελληνική επιχείρηση με ξεχωριστά ξενοδοχεία αναφοράς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρόδο, εμβληματικά ξενοδοχεία που έγραψαν και γράφουν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στο κεφάλαιο του ελληνικού τουρισμού.

Κάθε ξενοδοχείο, φτιαγμένο με προτεραιότητα το σεβασμό στον επισκέπτη του. Μετά από τόσο καιρό που παρέμειναν κλειστά τα ξενοδοχεία λόγω του κορωνοϊού, ήρθε η ώρα τα Electra Hotels να επιστρέψουν στις προτιμήσεις των ανθρώπων που θέλουν να επισκεφτούν ένα μέρος γεμάτο φινέτσα.

 

Ο Γιάννης Ρέτσος πρόεδρος του Σύνδεσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και CEO των Electra Hotels, μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την επαναλειτουργία των Electra Hotels: «Μέσα σε αυτήν την πρωτόγνωρη συνθήκη, επανεκκινούμε. Με ασφάλεια, αισιοδοξία και επίγνωση των δυσκολιών, τα @ElectraHotels υποδέχονται ξανά πελάτες και εργαζόμενους. Καλή αρχή!».

 

 

 

Ζεστό και φιλόξενο, το Electra Athens, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης, είναι ένα ιδανικό ξενοδοχείο, είτε βρίσκεστε στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους είτε για διακοπές. Το Electra Hotel Athens ανοίγει στις 5 Ιουνίου.

 

Ένα κομμάτι του σύγχρονου μύθου της Αθήνας είναι το ολοκαίνουργιο Electra Metropolis. Μια γέφυρα ανάμεσα στην ένδοξη Ιστορία της πόλης, το ζωντανό σήμερα και το υποσχόμενο αύριο. Το Electra Metropolis Athens ανοίγει στις 10 Ιουνίου.

 

Με μεγαλοπρεπές ύφος και με τον αέρα μιας αλλοτινής εποχής, το Electra Palace Athens, ένα φιλόξενο και αριστοκρατικό ξενοδοχείο, σας καλωσορίζει στην καρδιά της Αθήνας. Το Electra Palace Athens ανοίγει τέλη Ιουνίου.

 

Χτισμένο σε μια από τις πιο εντυπωσιακές πλατείες της Ελλάδας, στην πλατεία Αριστοτέλους, μπροστά από την απέραντη θάλασσα του Θερμαϊκού Κόλπου, η αρχιτεκτονική του, επιβλητική και ταυτόχρονα αριστοκρατική, καθιστά το Electra Palace της Θεσσαλονίκης ένα από τα πολύτιμα κοσμήματα της πόλης.  Το Electra Palace Thessaloniki ανοίγει στις αρχές Ιουλίου.

 

Ενώ, για το Electra Palace Rhodes θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ