Trendy πρωινοί συνδυασμοί με τζιν φούστα - Fashion tips (Φωτό)

Δείτε στιλιστικές ιδέες…

Για απλά casual ντυσίματα ιδανικοί είναι οι συνδυασμοί με τζιν φούστα και t-shirt, πουκάμισο ή oversized πουλόβερ. Ολοκληρώστε το σύνολο με sneakers ή φλατ μποτάκια και είστε έτοιμη!

 

Επειδή οι τζιν φούστες με Α γραμμή και οι skater διαθέτουν από μόνες τους κάποιον όγκο, προτιμήστε να τις συνδυάσετε με ένα εφαρμοστό ή λεπτεπίλεπτο τοπ.

 

 

Η τζιν φούστα με κουμπιά μπροστά μπορεί να φορεθεί από κάθε σωματότυπο. Απλά θα πρέπει να προσέξετε με τι θα την συνδυάσετε για ένα όμορφο σύνολο.

 

Αν επιλέξετε μια denim φούστα με σκισίματα, διακοσμητικά στοιχεία και γενικότερα με περίτεχνο σχέδιο, φροντίστε το τοπ να είναι απλό, έτσι ώστε να μην της κλέψει την παράσταση.

 

Προκειμένου να κάνετε ένα πιο μοδάτο ντύσιμο μπορείτε να φορέσετε μια περίτεχνη τζιν φούστα και ένα εντυπωσιακό τοπ με διακοσμητικά στοιχεία. Βέβαια χρειάζεται προσοχή έτσι ώστε να αποφύγετε τις υπερβολές.

 

Δημιουργήστε ένα chic casual σύνολο φορώντας την jean φούστα σας με σακάκι.

 

Οι μπότες πάνω από το γόνατο, όπως και οι ψηλατόκουνες γόβες, είναι ιδανικές για την βραδινή σας έξοδο.

 

Τολμήστε να κάνετε ένα total denim look ταιριάζοντας την φούστα σας με τζιν πουκάμισο. Το συγκεκριμένο στυλ ντυσίματος είναι ιδανικό για κάθε περίσταση, ανάλογα με το ύφος των ρούχων και των παπουτσιών.

 

Συνδυάζοντας την τζιν φούστα σας με τζιν μπουφάν ή δερμάτινο biker jacket μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακά ροκ σύνολα. Ειδικά αν ολοκληρώσετε το look με αρβύλες.

 

Κάντε ρομαντικές εμφανίσεις με denim φούστα και μια δαντελωτή, βικτοριανή ή boho style μπλούζα, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

 

Για το γραφείο μπορείτε να επιλέξετε μια κομψή pencil φούστα χωρίς σκισίματα και ξεβάμματα, κατά προτίμηση σε σκούρο χρώμα και να την συνδυάσετε με πουκάμισο, ζιβάγκο ή μια αέρινη chic μπλούζα.

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ