Γίγας σομπρέρο: Αυτό είναι το ιδανικό καπέλο για να μην σας πλησιάζουν στην μετά κορωνοϊό εποχή

Η πανέξυπνη ιδέα των Burger King!

Την πιο έξυπνη λύση για να εφαρμόσουν οι πελάτες τους το social distancing - ή αλλιώς να μην πλησιάζουν ο ένας τον άλλο σε απόσταση μικρότερη του ενάμιση μέτρου- βρήκαν τα Burger King στη Γερμανία.

Η γνωστή αλυσίδα fast food ξανάνοιξε τις πόρτες της για τους πελάτες της, αλλά ήθελε με κάποιο τρόπο να εξασφαλίσει πως θα τηρούνταν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Αυτά τα τέραστια σομπρέρο, που μοιάζουν και με στέμμα, ενθουσίασαν τους πελάτες του εστιατορίου, που κράτησαν ευχαρίστως την απαραίτητη απόσταση μεταξύ τους όσο απολάμβαναν τα burgers τους - άλλωστε δεν μπορούσαν να κάνουν και αλλιώς!

Μάλιστα, οι ίδιοι οι πελάτες έφτιαχναν τα γιγάντια σομπρέρο τους!

«Θέλαμε να εξασφαλίσουμε ότι θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας και υγιεινής και αυτό το "κάντο μόνος σου social- distance στέμμα" ήταν ένας παιχνιδιάρικος και ευχάριστος τρόπος να θυμίσουμε στους πελάτες μας να τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, όσο απολαμβάνουν το φαγητό τους στο εστιατόριό μας» ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας, σύμφωνα με το mymodernmet.com.

Παράλληλα, τα Burger King έβαλαν στο μενού του και ένα burger- social distancing, με τριπλάσια ποσότητα κρεμμυδιού, ώστε η άσχημη αναπνοή να σε αναγκάζει να τηρείς ηθελημένα την απόσταση από τους άλλους!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ