Ινδία: Ο άνδρας με τα... 2.371 τηλέφωνα - «Είναι τα μωρά μου, είμαι δεμένος συναισθηματικά μαζί τους» (φωτό - βίντεο)

Ο Jayesh Kale έχει στην κατοχή του συνολικά 2.371 κινητά τηλέφωνα - και μάλιστα λειτουργούν όλα!

Μπορεί οι περισσότεροι εξ ημών να έχουμε ένα ή δύο κινητά τηλέφωνα, όμως, αυτός ο άνδρας από την Ινδία έχει την μεγαλύτερη συλλογή κινητών τηλεφώνων στον κόσμο!

Ο Jayesh Kale έχει στην κατοχή του συνολικά 2.371 κινητά τηλέφωνα - και μάλιστα λειτουργούν όλα!

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jayesh Kale (@jk_nokia_collection) on

 

Ο ίδιος, μάλιστα, εμπλουτίζει συνεχώς την... ιδιαίτερη και αρκετά ακριβή συλλογή του, ενώ όνειρό του αποτελεί το να μπει στο Βιβλίο Γκίνες.

Τα κινητά τηλέφωνο του Kale βρίσκονται παντού μέσα στο σπίτι του στην πόλη Thane την Ινδίας - στο σαλόνι, στο υπνοδωμάτιο, στα συρτάρια της κουζίνας, ακόμα ανάμεσα και στα ρούχα της γυναίκας του!

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jayesh Kale (@jk_nokia_collection) on

 

Μάλιστα, ο Jayesh Kale δηλώνει πως αγαπά πολύ τα τηλέφωνά του, «είναι τα μωρά μου» λέει χαρακτηριστικά, ενώ δηλώνει πως στεναχωριέται πολύ αν γρατζουνιστούν ή πάθουν κάτι.

 

 

Να σημειωθεί, δε, πως όλα ξεκίνησαν με ένα κινητό NOKIA 3310... Όταν ο άνδρας είχε αυτό το κινητό, το οποίο και έπεσε από τον δεύτερο όροφο και περιέργως, όταν το πήρε και πάλι στα χέρια του λειτουργούσε κανονικά. «Έτσι ξεκίνησε η αγάπη μου για τα κινητά αυτά...» είπε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ