O Σπύρος Σούλης μας προτείνει το πιο πρωτότυπο DIY διακοσμητικό για το σαλόνι μας!

Τέλεια ιδέα....

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας αλλά αυτός που θα σας δείξουμε παρακάτω είναι από τους πιο πρωτότυπους. 

Με πολύ λίγα υλικά και λίγη δουλειά από τη μεριά σας μπορείτε να φτιάξετε το πιο εντυπωσιακό diy το οποίο θα φέρει τη φύση στο σαλόνι σας. 

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για να το φτιάξετε είναι τα εξής: 

αρκετά μέτρα λευκό σκοινί, ένα γερό κλαρί (δεν μας νοιάζει αν είναι ολόισιο ή όχι), ένα γαντζάκι και τα γλαστράκια που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. 

Ξεκινήστε κόβοντας λίγο σκοινί και δέστε το στις δύο άκρες του κλαριού. Με έναν γάντζο μπορείτε τώρα να τον κρεμάσετε σε όποιο σημείο του ταβανιού σας θέλετε. Εμάς μας αρέσει πολύ η ιδέα του να το κρεμάσετε πάνω από την τραπεζαρία σας όπου θα μπορείτε να το βλέπετε όποτε τρώτε σε αυτήν. 

Ξεκινήστε κρεμώντας ένα ξύλο από το ταβάνι σας.

Έπειτα πάρτε τέσσερα κομμάτια σκοινιού 2 μέτρων το καθένα, περάστε τα μέσα από έναν κρίκο και διπλώστε τα στη μέση κάνοντας έναν κόμπο. Στη συνέχεια πιάστε ανά δύο κομμάτια από το σκοινί και ξεκινήστε να κάνετε πιο  μικρούς κόμπους σε απόσταση 10 εκατοστών από τον αρχικό κόμπο. Πιο κάτω ακόμα σε απόσταση 20 εκατοστών κάντε επόμενος κόμπους και καταλήξτε και πάλι σε έναν κεντρικό. Μέσα σε αυτό το «δίχτυ» θα τοποθετήσετε τη γλάστρα σας. 

Δέστε τα σκοινιά σας έτσι ώστε να σχηματίζετε ένα δυχτάκι μέσα στο οποίο θα μπει η γλάστρα αναφέρει το Spiros Soulis.

Κρεμάστε τα γλαστράκια σας.

Κάντε το ίδιο για όσα γλαστράκια θέλετε να κρεμάσετε από το κλαρί σας. 

Το αποτέλεσμα είναι αυτό.

Κρεμάστε τα γλαστράκια σας από το κλαρί και η υπέροχη κατασκευή σας είναι πανέτοιμη. Μπορείτε να την θαυμάσετε με την ησυχία σας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ