"Άγριες Μέλισσες" - Μεγάλη αποκάλυψη: Η Ελένη δίνει "μάχη" για τη ζωή της - Ποιος ο ρόλος της Θεοδοσίας;

Η συνάντηση Ελένης και Θεοδοσίας θα βαφτεί με αίμα!

Στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες", οι εξελίξεις αναμένονται συγκλονιστικές.

Όπως θα δούμε προσεχώς στις οθόνες μας, στη ζωή της Ελένης η µία ανατροπή εξακολουθεί να διαδέχεται την άλλη.

Από τη µία, πασχίζει για το καλό του συνεταιρισμού και τον άτυπο πόλεµο εναντίον του Δούκα και από την άλλη βλέπει για πρώτη φορά τις αδελφές της να διχάζονται και την άλλοτε δεµένη οικογένειά της να διαλύεται.

Στην προσωπική της ζωή, δέχεται να δώσει στον Θωμά Κυπραίο ακόµη µία ευκαιρία, καθώς εκείνος εξακολουθεί να προσπαθεί να την πείσει πως δεν θα την εγκαταλείψει ούτε θα τη στενοχωρήσει ποτέ ξανά.

Την ίδια ώρα, όµως, ο γάµος του Λάµπρου οδηγείται στο οριστικό τέλος.

Ο δάσκαλος, µετά την αποκάλυψη πως η Θεοδοσία έβλεπε κρυφά τον γιατρό Βασταρδή, είναι αποφασισµένος να προχωρήσει σε διαζύγιο παρά τις αντιρρήσεις της. Ο Λάµπρος, στα επόµενα επεισόδια, θα επισκεφθεί ένα δικηγορικό γραφείο προκειµένου να βρει µία λύση, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό MYtv και η δημοσιογράφος Σοφία Τσίρκα. 

Ο ίδιος, µάλιστα, ενηµερώνει τη Θεοδοσία πως πήγε σε δικηγόρο και θα προχωρήσει µε το διαζύγιο και πως θα την αναγκάσει να υπογράψει τα χαρτιά.

Η Ελένη µαθαίνει όσα συµβαίνουν στη ζωή του και ταράζεται. Παλεύει ανάµεσα στα συναισθήµατά της για τον Λάµπρο και το µέλλον της µε τον Θωµά. 

Από την άλλη πλευρά, η Θεοδοσία βρίσκεται σε απόγνωση.

Δεν θέλει να δώσει εύκολα το διαζύγιο στον Λάµπρο, καθώς έτσι νιώθει πως τον παραχωρεί στην Ελένη. Ωστόσο, χρειάζεται χρήµατα για να προσλάβει δικηγόρο και µπαίνει σε περιπέτειες στην προσπάθειά της να τα βρει.

Ο Λάµπρος, όµως, νιώθει πως αυτή είναι η ευκαιρία να είναι ξανά µε την Ελένη και να ζήσουν όσα στερήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια εξαιτίας των γονιών τους. 

Η Θεοδοσία, βλέποντας την αδιάφορη στάση του Λάµπρου απέναντί της, φτάνει στα όριά της.

Είναι θυµωµένη και εξοργισµένη καθώς είναι σίγουρη πως ο Λάµπρος έψαχνε αφορµή για να τη χωρίσει και να προχωρήσει τη ζωή του µε την Ελένη.

Και ενώ παλεύει µε τους δαίµονές της, συναντά τυχαία την Ελένη, με την οποία έχει µία έντονη συζήτηση.

Μάλιστα, η συνάντησή τους αυτή θα βαφτεί µε αίµα!

Η Ελένη πέφτει από έναν γκρεµό και τραυµατίζεται σοβαρά. Η Θεοδοσία είναι µάρτυρας του ατυχήµατος αλλά βρίσκεται σε ένα τεράστιο ηθικό δίληµµα.

Να φωνάξει βοήθεια και να τη σώσει ή να την αφήσει εκεί καθώς, εάν η Ελένη φύγει από τη ζωή τους, θα έχει ακόµη µία ευκαιρία στον γάµο της µε τον Λάµπρο;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ