10 κιλά θέλει να χάσει ως τον Απρίλιο ο Johnny Depp για έναν ρόλο-Δείτε πως θα το πετύχει

Ο στόχος που έχει θέσει ο 47χρονος σούπερσταρ του Χόλιγουντ είναι να χάσει 10 κιλά για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο και σκοπεύει να το κατορθώσει μέχρι τον Απρίλιο.

Ο στόχος που έχει θέσει ο 47χρονος σούπερσταρ του Χόλιγουντ είναι να χάσει 10 κιλά για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο και σκοπεύει να το κατορθώσει μέχρι τον Απρίλιο, σύμφωνα με το logodiatrofis.gr.



Όπως δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός, θα το καταφέρει πίνοντας μεγάλες ποσότητες πράσινου τσαγιού. Ωστόσο η κατανάλωση πράσινου τσαγιού δεν είναι το μόνο πράγμα που συμπεριλαμβάνει ο Johnny Depp στο πρόγραμμα απώλειας βάρους του. Παράλληλα με το πράσινο τσάι, το πρόγραμμα του περιλαμβάνει την κατανάλωση φρούτων, όπως π.χ. φράουλες και ανανάδες.

Μέχρι τον Απρίλιο, που ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας, ο Johnny Depp είναι σίγουρος ότι θα έχει εκπληρώσει με επιτυχία τον στόχο του για απώλεια βάρους και θα επιδεικνύει μια αδύνατη φιγούρα, ως αποτέλεσμα του προγράμματος αδυνατίσματος.

Ποια είναι λοιπόν η ιδέα πίσω από το πρόγραμμα απώλειας βάρους με πράσινο τσάι; Βασικά η ιδέα είναι να χρησιμοποιηθούν τα φυσικά συστατικά του πράσινου τσαγιού στην επιτάχυνση της απώλειας βάρους: λέγεται ότι οι πολυφαινόλες στα φύλλα αυξάνουν το μεταβολισμό, περιορίζουν την όρεξη και πιθανόν καίνε ακόμη και λίπος. Το πράσινο τσάι περιέχει επίσης υψηλά επίπεδα καφεΐνης, η οποία μπορεί να οδηγήσει στον περιορισμό της όρεξης και στην καύση λίπους.

Όταν ο Johnny Depp δεν προσπαθεί να χάσει βάρος, ακολουθεί ένα υγιεινό και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Το πρόγραμμα διατροφής του περιλαμβάνει: κοτόπουλο, φρούτα, λαχανικά, προϊόντα σόγιας κτλ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ