Το new look της Πρόεδρου της Δημοκρατίας με σακάκι τύπου Chanel - Τα clicks από την Τατιάνα Μπόλαρη (Φωτό)

Η εντυπωσιακές εικόνες…

Η καθημερινότητα Κατερίνας Σακελλαροπούλου έχει αλλάξει, αφού, οι υποχρεώσεις της πλέον είναι περισσότερες. Σχολαστική με το ωράριό της , η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, φτάνει από νωρίς στο γραφείο της και ενημερώνεται από τον ελληνικό και ξένο τύπο για όσα συμβαίνουν στον κόσμο.

 

Λίγο πριν συναντηθεί με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η κ. Σακελλαροπούλου εργαζόταν στο γραφείο της. Εκεί, επετράπη στην καταπληκτική φωτογράφο, Τατιάνα Μπόλαρη, να μπει λίγο νωρίτερα μέσα στο γραφείο της και απαθανατίσει στον φακό της υπέροχα clicks.

 

Για ακόμη μια φορά, το εντυπωσιακό της ντύσιμο με μαύρο παντελόνι, λευκό μπλε σακάκι και κρεμ μπλούζα κέρδισε τις εντυπώσεις. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προτιμά τα παντελόνια και έχει αδυναμία στο μπλε και στο λευκό χρώμα.

 

Η κα Σακελλαροπούλου έχει πάντα περιποιημένα τα καρέ καστανά της μαλλιά και προσεγμένο μακιγιάζ.

 

Συνάντηση ΠτΔ με την υπ. Παιδείας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, η οποία την ενημέρωσε για την επαναλειτουργία των εκπαιδευτικών δομών, καθώς και για το νομοσχέδιο σχετικά με την αναβάθμιση του σχολείου.

 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισήμανε ότι ο φυσικός χώρος και από πλευράς εκπαιδευτικού έργου αλλά και κυρίως από την πλευρά της κοινωνικότητας, της κοινωνικής επαφής, είναι το σχολείο και τόνισε ότι ήταν πολύ κρίσιμο να ξεκινήσουν τα σχολεία. Παράλληλα, τόνισε ότι αντιλαμβάνεται την ανησυχία, που υπάρχει σε όλους μας, στους γονείς, την κυβέρνηση, αλλά παρατήρησε ότι διεθνώς όλα γίνονται με επιφυλακτικότητα, με τις οδηγίες των ειδικών πάντοτε και εξέφρασε την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά.

 

Εξήρε, επίσης, την συμβολή των εκπαιδευτικών, σημειώνοντας ότι πίσω από κάθε δημιουργικότητα, πίσω από κάθε επίτευγμα του σχολείου κρύβονται φωτισμένοι εκπαιδευτικοί και πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα έχει αναδείξει πολλούς και αυτήν την περίοδο ήταν -και θα συνεχίσει- ο ρόλος τους να είναι πολύ σημαντικός». Σύμφωνα με το ΑΠΕ, μάλιστα, ανέφερε ότι η εκπαίδευση, που είναι τόσο σημαντική για τον τόπο και για την κοινωνία, συνάντησε αρκετά προβλήματα στον καιρό των μέτρων της πανδημίας, ωστόσο, παρατήρησε ότι το στοίχημα έχει κερδηθεί με την προσπάθεια που έγινε και τα ιδιαίτερα μεγάλα βήματα με την ψηφιακή εκπαίδευση και την ψηφιοποίηση γενικότερα.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

 

Τα Συλλυπητήρια της ΠτΔ στον πρέσβη του Πακιστάν

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου εξέφρασε την οδύνη και τα συλλυπητήριά της για το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη την περασμένη εβδομάδα και στοίχισε τη ζωή σε 97 άτομα, κατά την σύντομη συνομιλία που είχε με τον νέο Πρέσβη του Πακιστάν κ. Mohammad Nadeem Khan, μετά την επίδοση των διαπιστευτηρίων, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, δέχθηκε  διαδοχικά τα διαπιστευτήρια των νέων Πρέσβεων της Τσεχικής Δημοκρατίας κ. Jakub Karfik, της Πορτογαλικής Δημοκρατίας, κας Helena Alexandra Andrade Furtado de Paiva και της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Πακιστάν, κ. Mohammad Nadeem Khan.

Στην τελετή επίδοσης των διαπιστευτηρίων παρέστησαν ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Φραγκογιάννης και ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Πρέσβης Βασίλειος Παπαδόπουλος, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη συγκινητική συνάντηση. «Οι πόρτες του Προεδρικού Μεγάρου άνοιξαν για τους νέους Πρέσβεις της Τσεχίας, της Πορτογαλίας και του Πακιστάν, που ήρθαν για να επιδώσουν τα διαπιστευτήριά τους. Η τελετή έγινε υπό τους ήχους των εθνικών ύμνων της Ελλάδας και των τριών κρατών, που προσφέρθηκαν να παίξουν μουσικοί από την @athensstateorchestra.

 

 

Ξεχώρισε, όπως πάντα, η επιβλητική παρουσία των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς», έγραψε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ