Good news: Drive in cinema ξανά της μόδας - Στη Γλυφάδα, στο Χαϊδάρι, στη Θεσσαλονίκη

Τα drive in επιστρέφουν...

Δυναμικό come back κάνουν... αναγκαστικά τα drive in cinema, λόγω του κορωνοϊού.

Ο ιός επιβάλλει νέα ήθη και τήρηση αποστάσεων οπότε η μόδα των drive in είναι μία πολύ καλή ιδέα, που αρχίζουν να υιοθετήθουν και οι δήμοι ανά την Ελλάδα. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Music In Box Service (@musicinboxservice) on

 

Την αρχή έκανε ο Δήμος Γλυφάδας, που ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει drive in κινηματογράφο στο Γκολφ της Γλυφάδας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, «Ετοιμάζουμε θερινό φεστιβάλ, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας. Σε χώρο ασφαλή και ελεγχόμενο. Στο Γκολφ Γλυφάδας, λοιπόν, αναβιώνουμε μια παλιά, παραδοσιακή "συνταγή": Το drive in. Με τους θεατές μέσα στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, με αποστάσεις. Στη μοναδική όαση πρασίνου της Αττικής, σε ειδικό χώρο, χωρίς κανένα πρόβλημα για τη λειτουργία του γηπέδου και χωρίς καμία όχληση για τους περιοίκους, η νοσταλγία του drive in επιστρέφει».

Ο ίδιος πρόσθεσε, επίσης, πως «Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές».

Η πρεμιέρα του "Φεστιβάλ drive in" της Γλυφάδας θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 2 Ιουνίου, με μια συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, όπως ανακοίνωσε με νεότερη ανάρτησή του ο Δήμαρχος.

 

 

Επίσης, σε μόλις λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 6 Ιουνίου κάνει "πρεμιέρα" το πρώτο drive in σινεμά στο Χαϊδάρι, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου.

 

Το drive in θα βρίσκεται στην περιοχή της Αφαίας και στις 9 το βράδυ ακριβώς του Σαββάτου 6 Ιουνίου, θα παρουσιαστεί η ταινία “Black Panther”.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHAUVET Professional (@chauvet_pro) on

 

Όσο για τους Θεσσαλονικείς; Θα έχουν και εκείνοι την χαρά να απολαύσουν την επιστροφή της ρετρό μόδας του drive in, αλλά... σε μια διαφορετική εκδοχή της.

 

 

Η ομάδα Parenthesis ετοιμάζει το Drive In Festival που δεν θα επικεντρωθεί στις προβολές ταινιών, αλλά θα περιλαμβάνει DJ sets σε συνεργασία με τους Street Outdoors, σύγχρονο χορό, ζωντανές συναυλίες, θέατρο ακόμη και stand up comedy.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Be Productions (@beproductions_au) on

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ