Ο Γιώργος Χρανιώτης στην Ελεονώρα: Στην αρχή της εγκυμοσύνης η γυναίκα μου μου είπε να μαζέψω τα πράγματά μου & να φύγω (βίντεο)

«Την περίοδο της εγκυμοσύνης μαθαίνεις ότι ο γάιδαρος πετάει!» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Λίγο πριν γίνει πατέρας για πρώτη φορά, ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" με την Ελεονώρα Μελέτη.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλα, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο της εγκυμοσύνης της συζύγου του, Γεωργίας Αβασκαντήρα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgia Avaskantira (@gavaskantira) on

 

Το μωρό τους πρόκειται να έρθει στη ζωή μέσα στον Ιούνιο και ο ίδιος αποκάλυψε πως μετά τα 40 του άρχισε να θέλει να γίνει πατέρας και να ζηλεύει τους φίλους του που έκαναν παιδιά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgia Avaskantira (@gavaskantira) on

 

Όσον αφορά την περίοδο της εγκυμοσύνης, ο Γιώργος Χρανιώτης ανέφερε, με χιούμορ, πως αυτό το διάστημα «μαθαίνεις ότι ο γάιδαρος πετάει!».

Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε πως το πιο παράλογο πράγμα που έκανε η γυναίκα του όσο είναι έγκυος ήταν να τον πετάξει έξω από το σπίτι!

 

 

«Ένα βράδυ που γύρισα όχι πολύ αργά, είχα πάει για ένα ποτό μετά την παράσταση είχα πάει για ένα ποτό. Για κάποιο λόγο με ήθελε δίπλα της... Ήμουν πολύ δίπλα της, ήμουν στο ένα χιλιόμετρο από το σπίτι μας. Της είπα “αν θέλεις να πάμε νοσοκομείο ή σε κάποιο φαρμακείο έρχομαι τώρα, αλλά αν δεν υπάρχει λόγος πάρε με ξανά”. Με πήρε πολύ έντονα τη δεύτερη φορά. Πήγα και μου είπε να μαζέψω τα πράγματά μου και να φύγω...» είπε ο ίδιος.

Συμπλήρωσε, δε, πως «Το έκανα, ξέροντας ότι στην επόμενη ώρα θα θέλει να είμαι πίσω... Οπότε πήγα μέχρι το πάρκο στην Ακαδημία Πλάτωνος, άραξα, έκανα ένα τσιγάρο, περίμενα το τηλέφωνο, με πήρε τηλέφωνο και γύρισα... Με πήρε τηλέφωνο στο τέταρτο».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgia Avaskantira (@gavaskantira) on

 

Για τις αλλαγές στο σώμα της γυναίκες του, λόγω της εγκυμοσύνης, ανέφερε πως τις απολαμβάνει.

«Απολαμβάνω αυτό που γίνεται, είναι σαν να την απατάω με άλλη γυναίκα... Όλη αυτή η  διαφοροποίηση στο σώμα, είναι κάτι καινούργιο... Είναι σαν να την απατάω με άλλη γυναίκα... Είναι σα να έχω μια άλλη γυναίκα δίπλα μου, ξαφνικά να την απατάω με αυτή και να της αρέσει κιόλας!» είπε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgia Avaskantira (@gavaskantira) on

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ