Αυτοί οι ντελιβεράδες πως σας φαίνονται; Να έρθουν για πίτσα ή σουβλάκι; Χαμός από παραγγελίες σε εστιατόριο της Μπανγκόκ (φωτό)

Τα εστιατόρια ανήκουν στις επιχειρήσεις που χτυπήθηκαν από τον Covid-19

Παρόλα αυτά ένα εστιατόριο στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης έχει βρει έναν έξυπνο τρόπο να παραμείνει μια υγιής επιχείρηση σε αυτή την κρίση που ζούμε. 

 

 

 

 

Το εστιατόριο χρησιμοποίεί μοντέλα ως ντελιβεράδες. 

Το 76 Garage, ένα εστιατόριο στην περιοχή Lat Phrao της Μπανγκόκ, ήταν γνωστό για το ελκυστικό και φιλικό προσωπικό του πολύ πριν ο νέος κορωνοϊός ανατρέψει ολόκληρο τον κόσμο.

 

 

Τώρα οι ιδιοκτήτες αυτού του δημοφιλούς εστιατορίου βασίζονται στο ελκυστικό ανδρικό προσωπικό για να καταφέρουν να το κρατήσουν ανοιχτό αναφέρει το odditycentral.

Τον περασμένο μήνα, το 76 Garage ξεκίνησε μια έξυπνη προσφορά, η οποία επιτρέπει σε οποιονδήποτε σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων να παραγγείλει φαγητό το οποίο θα του το παραδώσουν όμορφοι και γυμνασμένοι νέοι.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ขอบคุณเพจชีวิตติดรีวิว @tid_review #ความแซ่บพริก 10 เม็ด #บริการหนุ่มหล่อส่งอาหารถึงหน้าบ้าน #TidReviewINSIDE EP.171 เจ๊เอาความแซ่บมาฝาก แต่ความแซ่บรอบนี้ไม่ใช่แบบอาหารนะ แต่เป็นผู้ชายแซ่บๆ ที่ “76 Garage” ต่างหาก ตอนแรกที่ร้านเขาเป็นร้านนั่งชิล แล้วมีพนักงานเสิร์ฟเป็นหนุ่มหล่อ แต่ตอนนี้เขาปรับตัวเป็นส่งอาหารแบบเดลิเวอรี่ และที่สำคัญ เรายังสามารถรีเควสไปได้ด้วยนะว่าอยากได้ใครมาส่งอาหาร ใครชอบคนไหนก็บอกที่ร้านได้เลยนะคะ ชื่อร้าน : 76 Garage พิกัด : ประดิษฐ์มนูญธรรมซอย 9 เปิด-ปิด : 12.00-19.30 น. โทร : 088-665-7766 Line@ : 76garage #ชีวิตติดรีวิว #เรื่องรีวิวไว้ใจเจ๊ #TidReviewINSIDE2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 76Garage (@76garage_bkk) στις

 

 Όχι μόνο οι πελάτες παίρνουν κάποια γλυκά με το φαγητό τους, αλλά μπορούν επίσης να τραβήξουν την φωτογραφία τους με τους φιλικούς ντελιβεράδες, εάν το επιθυμούν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ