Στυγερή δολοφονία του Ελληνοκύπριου Κέβιν Κούρτη – Εισέβαλαν στο σπίτι του 5 μασκοφόροι

 Συνελήφθησαν δύο έφηβοι

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές στην Αυστραλία για τους τρεις μασκοφόρους, που φέρονται να δολοφόνησαν με μαχαίρι, τον 39χρονο Ελληνοκύπριο Kevin Kourtis, μαζί με δύο συνεργούς τους, που έχουν συλληφθεί.

 

Όπως μεταδίδουν τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, θύμα είναι ο 39χρονος Κυριάκος Κούρτης (Kevin Kourtis), ο οποίος όπως όλα δείχνουν πέθανε από τις πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε όταν μια ομάδα τουλάχιστον πέντε ατόμων εισέβαλε στο σπίτι του την ώρα που ο άτυχος άνδρας χαλάρωνε βλέποντας τηλεόραση.

 

 

 

Μία 43χρονη γυναίκα ήταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας του, ωστόσο δεν τραυματίστηκε.

 

 

 

Οι αρχές έχουν συλλάβει δύο ανήλικους, 17 και 16 ετών, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στην άγρια δολοφονία του 39χρονου και είναι ήδη αντιμέτωποι με κατηγορίες περί ανθρωποκτονίας.

 

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει και τους άλλους δράστες της δολοφονίας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Photography by Joanna

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Kourtis (@kevin_kourtis) στις

 

 

Η οικογένεια του αποθανόντος συγκεντρώνει χρήματα για να μπορέσει να μεταφέρει τη σορό του 39χρονου στην Κύπρο ώστε να ταφεί σε πάτριο έδαφος.

 

 

 

 

«Το συναίσθημα που έχουμε για το τραγικό περιστατικό θα μας στοιχειώνει για όλη μας τη ζωή. Ο Κέβιν είχε καλή καρδιά και δεν του άξιζε τόσο τραγικό τέλος» έγραψε στο Facebook η ξαδέρφη του θύματος, Τζόντι.

 

 

 

«Ο ξάδερφος μας θα μας λείψει και θα θυμόμαστε πάντα τις στιγμές που περάσαμε μαζί», συνεχίζει η γυναίκα από την Αυστραλία που στέλνει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ