Με αφορμή τον θάνατο της Άννας Βούλγαρη ας δούμε διάσημες που φόρεσαν κοσμήματα του Οίκου Bvlgari - Scarlett Johansson, Naomi Campell, Bella Hadid (φωτό)

Οι διάσημες που λατρέουν τον Οίκο...

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 93 ετών άφησε η Άννα Βούλγαρη, απόγονος του ιδρυτή της δυναστείας του οίκου κοσμημάτων Bvlgari, Σωτήριου Βούλγαρη.

Η Anna Bulgari ήταν η κόρη ενός από τους έλληνες αδελφούς με καταγωγή από την Ήπειρο, οι οποίοι ίδρυσαν τον οίκο κοσμημάτων στη Ρώμη.

 

Δείτε επίσης: Πέθανε η μεγάλη κληρονόμος των Bulgari: Η Άννα Βούλγαρη από την Παραμυθιά & η παραμυθένια ζωή της - Τα διαμάντια, αλλά και η απαγωγή με τον γιο της (φωτό & βίντεο)

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Immerse your world in emeralds. Discover High Jewelry that exudes the hedonistic heritage of Rome. . . . #Bvlgari #MaiTroppo #Iconic #NeverTooMuch #HighJewelry

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BVLGARI (@bulgari) στις

 

 

Ο οίκος με τα ιδιαίτερα κοσμήματα, που έχουν ένα χαρακτηριστικό λιτό και βαρύτιμο στιλ, αναπτύχθηκε γρήγορα και έγινε ο αγαπημένος των πλούσιων και διάσημων. Σήμερα, χρυσοχοεία Bulgari υπάρχουν παντού στον κόσμο. Ο οίκος επίσης, προσφέρει αρώματα και άλλα προϊόντα.

Τα κοσμήματα εμπνευσμένα από την ιταλική αναγέννηση και διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους, έγιναν τα αγαπημένα αξεσουάρ των βασιλικών οικογενειών και των αστέρων του Χόλιγουντ. Η Μέριλιν Μονρόε, η Σοφία Λόρεν έχουν φορέσει τα πολυτελή κοσμήματα του οίκου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Most comfortable in the spotlight. ⁣#LaDolceVita ⁣— ⁣Sophia Loren in BVLGARI (1960s) ⁣credit OLYCOM ⁣. ⁣. ⁣. ⁣ #Bvlgari #Heritage #Jewelry

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BVLGARI (@bulgari) στις

 

 

Ο Ρίτσαρντ Μπάρτον, όταν αγόρασε ένα σμαραγδένιο δακτυλίδι στην Ελίζαμπεθ Τέιλορ, είχε πει: «Εγώ έμαθα στην Ελίζαμπεθ τη μπύρα, αυτή μου έμαθε τη BVLGARI».

 

 

 

 

 

 

 

Και τα παραδείγματα συνεχίζονται… ο  Πιρς Μπρόσναν είχε δώσει ένα διαμαντένιο περιδέραιο στην Ρενέ Ρουσό στην ταινία «Υπόθεση Τόμας Κράουν», η  Σάρον Στόουν άνοιξε μία βαλίτσα γεμάτη κοσμήματα Bvlgari στην ταινία «Καζίνο» με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο το 1970 και πολλές, πάρα πολλές ακόμη εμφανίσεις.

 

 

 

 

 

 

Πολλές ακόμα διάσημες κυρίες του Xόλιγουντ όπως η Nαόμι Κάμπελ, η Σαρλίζ Θερόν, η Μπέλα Χαντίντ η Σελίνα Γκόμεζ και η Κάρλα Μπρούνι ενυπωσίασαν σε πασαρέλες αλλά και σε εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί με τα  υπέροχα κοσμήματα BVLGARI. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Icons never stop shining. @bellahadid glitter in the Bvlgari High Jewelry collection. . . . . . . . #Bvlgari #Cinemagia #StarsinBvlgari #Cannes #CannesFilmFestival2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BVLGARI (@bulgari) στις

 

 

 

Τα διαμάντια και τα σχέδια των κοσμημάτων δίνουν άλλον αέρα στο σύνολο που επιλέγουν οι διάσημες σταρς στις μεγάλες εμφανίσεις τους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ