Αυτά είναι τα 4 μυστικά διατροφής της Scarlett Johansson

Η Scarlett Johansson έχει αναφέρει ότι δεν θα έβλαπτε ποτέ το σώμα της προκειμένου να συμμορφωθεί με τα στάνταρ του Χόλιγουντ. Αν θαυμάζετε την εικόνα της Scarlett και αναρωτιέστε πως διατηρεί την υπέροχη φόρμα της, δείτε τα μυστικά που αποκαλύπτει η ίδια.

Η Scarlett Johansson έχει αναφέρει ότι δεν θα έβλαπτε ποτέ το σώμα της προκειμένου να συμμορφωθεί με τα στάνταρ του Χόλιγουντ. Αν θαυμάζετε την εικόνα της Scarlett και αναρωτιέστε πως διατηρεί την υπέροχη φόρμα της, δείτε τα μυστικά που αποκαλύπτει η ίδια, σύμφωνα με το logodiatrofis.gr.


Δεν ακολουθεί τρελές δίαιτες και προγράμματα απώλειας βάρους, ούτε χρησιμοποιεί παρεμποδιστές της όρεξης και σκευάσματα. Αντιθέτως, διατηρεί τη φόρμα της καταναλώνοντας υγιεινά τρόφιμα, έχοντας ισορροπημένα γεύματα και ελέγχοντας τις μερίδες της. Η ηθοποιός πιστεύει ότι ο καθένας πρέπει να έχει υπακοή, αποφασιστικότητα, συνέπεια και αφοσίωση ώστε να διατηρείται υγιής και σε φόρμα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρει ότι δεν στερεί από τον εαυτό της τα αγαπημένα της φαγητά. Για παράδειγμα λατρεύει τα τζιζμπεργκερ και τα γλυκά. Αυτό που κάνει είναι να τρώει μικρές ποσότητες από αυτά ή να τα εξισορροπεί με πιο υγιεινά τρόφιμα.

Η Scarlett Johansson δεν έχει μυώδες σώμα, κάτι που είναι άλλωστε αποδεδειγμένο από ένα σωρό φωτογραφίες και ταινίες. Παρόλα αυτά δεν είναι υπέρβαρη. Στην πραγματικότητα πολλοί θεωρούν τη φόρμα και το σχήμα του σώματός της απλά τέλειο.

Δεν της αρέσει να πηγαίνει στο γυμναστήριο, ασκείται όμως κάνοντας yoga και jogging. Αφιερώνει τουλάχιστον 30 λεπτά κάθε μέρα για άσκηση.

Οι συμβουλές της Scarlett Johansson:

Αποφασιστικότητα: Ξεκινήστε με το να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους και συνδυάζοντάς τους με απλά πρακτικά σχέδια. Για παράδειγμα ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφή και μια συχνή καθημερινή άσκηση.

Υπακοή: Αυτό έχει να κάνει με την εφαρμογή των στόχων. Αποφύγετε τους πειρασμούς και μην αφήσετε τυχόν εμπόδια να σας απογοητεύσουν.

Συνέπεια: Επειδή φτάσατε το ιδανικό σας βάρος δεν σημαίνει ότι μπορείτε να τρώτε ανθυγιεινά ξανά. Η απώλεια βάρους είναι κάτι περισσότερο από πρόγραμμα. Είναι τρόπος ζωής και πρέπει να είστε υπάκουοι με αυτόν.

Αφοσίωση: Θυμηθείτε ότι η απώλεια βάρους δεν είναι ματαιοδοξία, αλλά κάτι σωστό και υγιές. Το χρωστάτε στον εαυτό σας να είστε υγιείς, γυμνασμένοι και όμορφοι.

Μην αφήσετε τα στάνταρ του Χόλιγουντ να περικυκλώσουν το μυαλό σας σχετικά με το είναι όμορφο και τι όχι. Αγαπήστε το σώμα σας και διατηρήστε το σε φόρμα. Στο τέλος θα δείχνετε και θα αισθάνεστε τόσο σέξυ όσο η Scarlett Johansson!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ