Τα εκπληκτικά πορτραίτα της Ελένης Μενεγάκη από την φωτογράφο Ολυμπία Κρασαγάκη - Αναδρομή με εξώφυλλα της ωραίας Ελένης (φωτό)

Τα υπέροχα εξώφυλλα της Ελένης από την κορυφαία φωτογράφο Ολυμπία Κρασαγάκη...

Με ένα "αφιέρωμα" στην Ελένη Μενεγάκη, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, ευχήθηκε η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη στην παρουσιάστρια για την ονομαστική της γιορτή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτό το εξώφυλλο στο @downtownmaggr ήταν η αιτία για να αφήσω το Παρίσι και να μείνω στην Ελλάδα. Ήταν η πρώτη μου φωτογράφιση με την @elenimenegaki. Δεν είχε προγραμματιστεί να είναι εξώφυλλο όμως το σαγηνευτικό της ύφος στο φως του ήλιοβασιλεματος έπεισε τον @petroskostopoulos να αλλάξει γνώμη ότι αφορούσε το στυλ των εξωφύλλων. Ήταν το πρώτο μας εξώφυλλο για εμένα και την @nancyzabetoglou ως διευθύντρια. Ακολούθησαν πολλά αλλά εξώφυλλα πολλές άλλες στιγμές... στιγμές χαράς, ευτυχιας, επιλογής ... Χρόνια πολλά Ελένη. ? _____________________________ #tbt #photography #photoshooting #portrait #tvstar #nameday

A post shared by Olympia Krasagaki Official (@olympiakrasagaki) on

«Αυτό το εξώφυλλο ήταν η αιτία για να αφήσω το Παρίσι και να μείνω στην Ελλάδα. Ήταν η πρώτη μου φωτογράφιση με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν είχε προγραμματιστεί να είναι εξώφυλλο όμως το σαγηνευτικό της ύφος στο φως του ήλιοβασιλεματος έπεισε τον Πέτρο Κωστόπουλο να αλλάξει γνώμη ότι αφορούσε το στυλ των εξωφύλλων...» έγραψε, μεταξύ άλλων, η γνωστή φωτογράφος.

 

(Photo: Olympia Krasagaki Official/ Instagram)

«Ακολούθησαν πολλά αλλά εξώφυλλα πολλές άλλες στιγμές... στιγμές χαράς, ευτυχιας, επιλογής ... Χρόνια πολλά Ελένη» συμπλήρωσε στην ανάρτησή της.

(Photo: Olympia Krasagaki Official/ Instagram)

Na σημειωθεί πως χθες, ημέρα της ονομαστικής της γιορτής, η ωραία Ελένη της τηλεόρασης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Alpha και δεν θα είναι σε κάποιο κανάλι του χρόνου, μετά από σχεδόν 30 χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ