Επίθεση με βιτριόλι: "Μου φάνηκε οικείο το πρόσωπο της μαυροφορεμένης ", λέει η 34χρονη (βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις...

"Δεν αποκλείω να την γνωρίζω. Ίσως να είναι κάποια γνωστή μου. Τώρα που ανασύρω μνήμες από τις εικόνες της επίθεσης, μου φαίνεται οικείο πρόσωπο. Προσπαθώ να θυμηθώ από ποιο περιβάλλον. Νομίζω ότι θα τα καταφέρω και θα θυμηθώ" φέρεται να είπε η 34χρονη, θύμα της επίθεσης με καυστικό υγρό, το πρωί της Τετάρτης στην Καλλιθέα, στην δεύτερη ολιγόλεπτη επαφή που είχε με αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Η σοκαρισμένη γυναίκα φαίνεται να άλλαξε κατά πολύ αυτά που είχε πει αρχικά στις πρώτες της αναφορές, κάτι που δικαιολογείται σε έναν βαθμό από τον αρχικό φόβο και τα όσα τραγικά υπέστη. Αν και στην πρώτη συνάντησή της με τον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., είχε αναφέρει πως δεν μπορεί να αναγνωρίσει ποια ήταν η δράστιδα και την αιτία που θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από την αποτρόπαια πράξη, τώρα φαίνεται πως εμμέσως επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για προσωπικό ζήτημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 34χρονη στη νέα της συνομιλία με αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του τμήματος Ασφαλείας της Καλλιθέας που ερευνούν την υπόθεση είπε επίσης: «Προσπαθώ να θυμηθώ εάν την γνώριζα από κάπου. Φορούσε χειρουργική μάσκα και ήταν καλυμμένα έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έκανε κακό».

Η 34χρονη, που διακομίστηκε χθες από την ιδιωτική κλινική στο Νέο Φάληρο, όπου νοσηλευόταν, στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου, παραμένει σε σοβαρή κατάσταση. Υπενθυμίζεται, ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε την επίθεση, ενώ πήγαινε στην εταιρεία που εργάζεται στη λεωφόρο Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ίδιες αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα, έχουν καταθέσει αρκετά πρόσωπα από το συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της γυναίκας. «Σε αυτή την φάση προσπαθούμε να μικρύνουμε τον κύκλο των υπόπτων», σημείωσαν χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ – ΜΠΕ οι ίδιες πηγές.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας που χειρίζονται την σοβαρή υπόθεση είναι αισιόδοξοι πως τις επόμενες ημέρες η 34χρονη γυναίκα θα καταφέρει να τους βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην εξέλιξη των ερευνών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ