Ο Μάριος Φραγκούλης μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά από το διαμέρισμά του στο Μανχάταν: Πως βρέθηκε κλεισμένος στη Νέα Υόρκη (βίντεο)

Τα νέα του σχέδια και ο λόγος που βρέθηκε στη Νέα Υόρκη...

Ο Μάριος Φραγκούλης μίλησε στον Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" από το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, όπου έχει εγκλωβιστεί λόγω κορωνοϊού.

 

 

Όπως ανέφερε ο διεθνούς φήμης τενόρος, σκόπευε να έρθει στην Ελλάδα στα μέσα Μαρτίου, καθώς είχε προγραμματισμένες συναυλίες στη χώρα μας, τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Κρήτη, όμως, ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδιά του.

 

 

Αποφάσισε, λοιπόν, να πάει στη Νέα Υόρκη ώστε να συνεχίσει μία σημαντική δισκογραφική δουλειά, την οποία έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Frangoulis (@mariofrangoulis) on

 

Όμως, η πανδημία σταμάτησε τα πάντα, με το Broadway και όλα τα θέατρα της Νέας Υόρκης να παραμένουν κλειστά.

 

 

Ο Μάριος Φραγκούλης περιέγραψε ως «ερειπωμένη πόλη» τη Νέα Υόρκη του lockdown. Όπως είπε, ο ίδιος είναι καλά και προσπαθεί να μένει στο σπίτι όσο περισσότερο μπορεί, όμως το θέαμα που παρουσιάζει η αμερικανική μητρόπολη είναι «λυπηρό».

 

 

Ο ίδιος, όπως είπε στον Νίκο Μουτσινά, πηγαινοέρχεται μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής και μέσα στον Μάιο προγραμμάτιζε να ηχογραφήσει στην Ελλάδα, με την Φιλαρμονική των Αθηνών, τραγούδια πολύ σπουδαίων συνθετών του Broadway, μαζί με μεγάλες κυρίες του τραγουδιού.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Frangoulis (@mariofrangoulis) on

 

Δυστυχώς, όλα αυτά ματαιώθηκαν, προς το παρόν, λόγω της πανδημίας, με τον μεγάλο μας τενόρο να παραμένει αναγκαστικά κλεισμένος στο σπίτι του στο Μανχάταν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ