Το βίντεο με καρέ καρέ την πρώτη πτήση της Lufthansa προς Αθήνα μετά το lockdown - Η κενή ενδιάμεση θέση το πρόβλημα (βίντεο)

Όλα όσα έγιναν στην πρώτη πτήση της Lufthansa για Αθήνα, μετά την άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Την πρώτη της πτήση προς το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας, μετά το lockdown, πραγματοποίησε η εταιρεία Lufthansa.

Σε βίντεο του γερμανικού "Del Spiegel" βλέπουμε το αεροπλάνο να προσγειώνεται στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και τους επιβάτες να υποβάλλονται σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Το προσωπικό του αεροδρομίου φορά ειδικές μάσκες, γάντια και άλλα προστατευτικά μέσα, ενώ ένας από τους επιβάτες της πτήσης σχολιάζει πως «ήταν μια παράξενη εμπειρία, αλλά απαραίτητη...».

Μία άλλη επιβάτιδα σχολίασε πως «οι αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένα...», ενώ ένας ακόμα από τους επιβαίνοντες στην πτήση τόνισε με προβληματισμό πως δεν υπήρχε κενή θέση ανάμεσα στα καθίσματα, καθώς ήταν όλες κατειλημμένες και πως δεν τους προσφέρθηκε φαγητό, πέρα από «ένα περίεργο γλύκισμα».

Στη συνέχεια, όπως ακούμε στο βίντεο, ένας από τους υπευθύνους λέει στους επιβάτες πως όσοι είναι αρνητικοί θα συνεχίσουν για τον προορισμό τους όπου θα παραμείνουν σε καραντίνα 14 ημερών, ενώ τους υπενθυμίζει το πρόστιμο των 5.000 ευρώ σε περίπτωση παράβασης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ