Story of the day: Ζευγάρι Κινέζων βρήκαν τον γιο τους μετά από 32 χρόνια - Tον είχαν απαγάγει όταν ο μπαμπάς του τον άφησε για λίγα λεπτά

Aπίστευτη ιστορία....

Τον γιο τους τον οποίον είχαν απαγάγει πριν από 32 ολόκληρα χρόνια από ένα ξενοδοχείο, βρήκε ένα ζευγάρι Κινέζων, σε μια ιστορία που συντάραξε την Κίνα.

Γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1986 ο Μάο Γιν απήχθη όταν ήταν 2,5 ετών στην πολη Σιάν.

Οι απαγωγείς τον άρπαξαν κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια του πατέρα του. Ο πατέρας του, τον είχε αφήσει για λίγο  μόνο του έξω από την είσοδο ενός ξενοδοχείου για να πεταχτεί να του αγοράσει ένα μπουκάλι νερό γιατί ο μικρός διψούσε. Μπαμπάς και γιος επέστεφαν σπίτι από τον παιδικό σταθμό. 

Τότε κάποιος πρόλαβε και άρπαξε τον μικρό. 

Η οικογένεια έψαξε τόσο εντός όσο και γύρω από την πόλη όπου ζούσαν, βάζοντας αφίσες παντού. Μάλιστα, κάποια στιγμή, νόμιζαν ότι τον είχαν βρει, αλλά ήταν τελικά ένας λάθος συναγερμός. Η μητέρα του, Λι Τζινγκζί,​εγκατέλειψε την δουλειά της για να αναζητήσει τον γιο της, μοιράζοντας περισσότερα από 100.000 φυλλάδια σε περισσότερες από 10 επαρχίες και δήμους, χωρίς όμως επιτυχία αναφέρει το bbc.

Μέχρι που μια σειρά από έρευνες της αστυνομίας οδήγησαν στα ίχνη ενός άνδρα ονόματι Γκου από την Σιτσουάν, ο οποίος έμοιαζε στον αγνοούμενο Μάο και η εξέταση DNA απέδειξε ότι επρόκειτο για το ίδιο πρόσωπο.

Η επανένωση της οικογένειας έγινε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Αστυνομίας. Ο 34χρονος Μάο Γιν δήλωσε ότι θέλει να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τους γονείς του. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που μας βοήθησαν», είπε η μητέρα Λι Ζινγκζί.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ