Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Πλεξιγκλάς ασπίδες για τα εστιατόρια: Η νέα ιδέα για να τρώμε με ασφάλεια (φωτό)

Έτσι θα είναι άραγε τα εστιατόρια στο - εγγύς - μέλλον λόγω της πανδημίας;

Μπορεί η ζωή να επιστρέφει σιγά σιγά στην κανονικότητα, κατά την μετά κορωνοϊό εποχή, ωστόσο, πολλά είναι τα πράγματα που έχουν αλλάξει.

Τα εστιατόρια ξανανοίγουν σταδιακά ανά τον κόσμο, υποδεχόμενα δειλά τους πρώτους πελάτες - κάτι που στη χώρα μας θα συμβεί σε μία εβδομάδα περίπου - όμως τα μέτρα ασφαλείας είναι απαραίτητα.

Ο Γάλλος σχεδιαστής Christophe Gernigon είχε μία ευφυή ιδέα, ώστε και να απολαμβάνουμε το γεύμα μας στα εστιατόρια και να παραμένουν υγιείς και ασφαλείς.

Και αυτό είναι μία... ασπίδα από πλεξιγκλάς!

Το "Plex'Eat" κρέμεται από το ταβάνι σαν φωτιστικό και προστατεύει τον κάθε θαμώνα ενός μαγαζιού από όσους βρίσκονται κοντά του!

Όπως αναφέρει ο σχεδιαστής, σύμφωνα με το housebeautiful.com, η σύλληψη της ιδέας για το "Plex' Eat" έγινε κατά τη διάρκεια των νυχτερινών σκέψεών του για την επόμενη μέρα εν μέσω lockdown.

Πάντως, οι συγκεκριμένες "ασπίδες" δεν βρίσκονται, προς το παρόν τουλάχιστον, σε διαδικασία παραγωγής, ωστόσο, θα μπορούσαν να αποδειχθούν μία ενδιαφέρουσα λύση... Γιατί όχι;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ