Νίκος Παπαθανάσης: Στις 29 Ιουνίου ανοίγουν τα γυμναστήρια - Αυστηροί κανόνες για την επαναλειτουργία πολυκαταστημάτων & εμπορικών κέντρων (βίντεο)

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Παπαθανάσης τα γυμναστήρια ανοίγουν στις 29 Ιουνίου...

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, αποκάλυψε σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ πότε αναμένεται να ανοίξουν τα γυμναστήρια.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαθανάση, η επαναλειτουργία των γυμναστηρίων έχει προγραμματιστεί για τις 29 Ιουνίου, ωστόσο, άφησε και ένα "παράθυρο" ανοιχτό, αναφέροντας πως υπάρχει πιθανότητα να αποφασιστεί να γίνει ακόμη και νωρίτερα το άνοιγμα των γυμναστηρίων.

Επίσης, σε άλλη συνέντευξή του στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο Υφυπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στο άνοιγμα εμπορικών κέντρων και πολυκαταστημάτων, το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 10 το πρωί.

Όπως είπε, οι κανόνες που θα ισχύουν θα είναι αυστηρότεροι σε σχέση με τα μικρά εμπορικά καταστήματα και τα σουπερμάρκετ.

«Έχουμε περιορισμό στην είσοδο των εμπορικών κέντρων... Έναν πελάτη ανά 20 τ.μ. Όταν μπαίνουμε στα εμπορικά κέντρα υπάρχει σύσταση για μάσκα, ενώ όταν μπαίνουμε στα καταστήματα εντός των εμπορικών κέντρων είναι απαραίτητη η μάσκα και για εργαζόμενους και για πελάτες...» ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ