Οι δύτες που ανέσυραν το πτώμα της Ελένης Τοπαλούδη: «Αυτό που είδαμε ήταν φριχτό, κατακρεουργημένη μια κοπέλα 1.90 ύψος»

Δείτε όσα είπαν…

Οι δύτες που βρήκαν την Ελένη Τοπαλούδη, μετά τον βιασμό και την δολοφονία, μιλούν για τις πρώτες εικόνες που είδαν.

 

Οι ίδιοι ανέφεραν ότι «όταν αντικρίσαμε την Ελένη μας κόπηκε η ανάσα». Έτσι, περιγράφουν οι επαγγελματίες δύτες Βασίλης Μαντικός και Κώστας Μπαλάφας, την στιγμή που εντόπισαν την νεκρή φοιτήτρια.

 

Ακόμη, επισημαίνουν ότι νιώθουν «οργή και αγανάκτηση» για την στυγερή δολοφονία. «Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, κι αυτό που αντικρίσαμε μας άφησε σημάδια. Ήταν πολύ σκληρό. Έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Μια κοπέλα σχεδόν 1.90 την είχαν κατακρεουργήσει», είπαν χαρακτηριστικά.

 

Παράλληλα, τονίζουν πως από «σύμπτωση» κατάφεραν να ανασύρουν το πτώμα της κοπέλας από τον βυθό. «Είχαμε φθάσει νωρίς και συνθήκες ήταν τέτοιες που τυχαία μπορέσαμε να τη βρούμε. Αν ο καιρός την έβγαζε έξω από την αγκάλη του κόλπου, δεν θα την βρίσκαμε ποτέ», συμπλήρωσαν.

 

«Αυτό που είδαμε όταν φθάσαμε κοντά της ήταν φριχτό. Αμέσως καταλάβαμε ότι πρόκειται για έγκλημα. Την βγάλαμε από τη θάλασσα με λύση ανάγκης, δένοντάς της, γιατί φοβηθήκαμε ότι θα την χάναμε. Όταν ο Κώστας την γύρισε ανάποδα και την είδαμε, μας κόπηκε η αναπνοή και των δύο», δήλωσαν ακόμη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ