Τζεφ Μπέζος: Έγινε τρισεκατομμυριούχο εν μέσω κορωνοϊού - Η περιουσία του όσο το ΑΕΠ 179 χωρών! Τι & πώς

Κανένας δεν έχει ωφεληθεί τόσο όσο ο 56χρονος

 

Η περιουσία του Τζεφ Μπέζος τράβηξε ξαφνικά την προσοχή του Twitter. Ο Τζεφ, ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη με περιουσία 143 δισεκατομμύρια δολάρια, πρόκειται να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, έως το 2026. Οπότε, αν επαληθευτεί η μελέτη της Comparisun, η περιουσία του CEO της Amazon θα είναι μεγαλύτερη από το ΑΕΠ 179 χωρών του κόσμου.

 

Όπως επισημαίνει το must, η Amazon αύξησε τα έσοδά της κατά 75,5 δισεκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο του 2020, με τον Μπέζος να βλέπει την περιουσία του να αυξάνεται περισσότερο από 24 δισ. δολάρια.

 

Ο Τζεφ, αγόρασε το Warner Estate από τον μεγιστάνα των μίντια Ντέιβιντ Γκέφεν, έναντι 165 εκατομμυρίων δολαρίων, έχει ένα διαμέρισμα 25 εκατομμυρίων δολαρίων στη Washington, ένα πρώην μουσείο που το έκανε σπίτι αξίας 23 εκατομμυρίων δολαρίων, 3 διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη συνολικής αξίας 17 εκατομμυρίων δολαρίων αλλά και μια βίλα 25 εκατομμυρίων δολαρίων στο Beverly Hills.

 

Ο Τζεφ Μπέζος εκτός από την Amazon, έχει ασχοληθεί με τις επενδύσεις σε πολλούς τομείς. Μεταξύ άλλων, στους τομείς της αγροτικής παραγωγής, της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης, των ερευνών για την καταπολέμηση του καρκίνου.

 

Έτσι, έχει επενδύσει στην Airbnb, στην Grail, στη Whole Foods, στο Twitter και στην Uber. Από το 2013 του ανήκει η Washington Post, ενώ η αεροδιαστημική εταιρεία του, η Blue Origin, ετοιμάζεται για διαστημικά ταξίδια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ