Το τέλος της δίκης για το βιασμό & την φρικιαστική δολοφονία της Ελένης: Η μάνα κουράγιο & ο πατέρας μιλούν on camera μετά την ανακοίνωση της ποινής (Φωτό & Βίντεο)

Συγκλόνισε η μητέρα της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη...

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας και του βιασμού της Ελένης Τοπαλουδη.

 

Οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και ομαδικό βιασμό της 19χρονης φοιτήτριας χωρίς να αναγνωρίζεται κανένα ελαφρυντικό και τους επιβλήθηκαν ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξης στον καθένα.

 

Η μητέρα της Ελένης, Κούλα Τοπαλούδη, δεν άντεξε και ξέσπασε την ώρα της αγόρευσης του συνηγόρου του 23χρονου κατηγορούμενου.

 

Όταν ο συνήγορος του 23χρονου ζήτησε την αναγνώριση ελαφρυντικών στον πελάτη του, αναφέροντας παράλληλα, πως "μακάρι να ήταν στη ζωή η Ελένη", η τραγική μητέρα φώναξε «Δεν γυρνάει πίσω το παιδί, ποιο ελαφρυντικό; 17 χρονών ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου».

 

 

Εν συνεχεία, η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας αποχώρησε από την αίθουσα φωνάζοντας και κλαίγοντας, ενώ το ακροατήριο την χειροκροτούσε.

 

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, ακούγοντας την απόφαση για τις ποινές στους ενόχους για τη δολοφονία και τον βιασμό του παιδιού του ένιωσε δικαίωση.

 

«Ήμουν σίγουρος ότι θα αποδοθεί η δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της να μην πω στο 1,85 που ήταν η Ελένη ή ακόμη καλύτερα μέχρι τον ουρανό που βρίσκεται η Ελένη…

 

Λυπάμαι αλλά κάποιοι θα έπρεπε να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στην οικογένεια μας. Έπρεπε σε αυτή την ιερή στιγμή που φτάνανε προς το τέλος να απευθυνθούν εκεί που έπρεπε να απευθυνθούν.

 

Άκουσα δηλώσεις από πολλά άτομα χθες , υπουργούς παρά υπουργούς … εμείς είμαστε μακριά από κόμματα…» ήταν τα λόγια του πατέρα.

 

Ο κ. Τοπαλούδης, συγκλόνισε με τα λόγια του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

 

«Είναι μια ψυχική δικαίωση. Δικαίωση στην ουσία, δεν μπορεί να υπάρξει, εφόσον η Ελένη μας δεν θα γυρίσει πίσω. Υπάρχει μόνο μια ψυχική ανακούφιση. Και θα υπάρξει μια μεγαλύτερη ανακούφιση αν τα ισόβια γίνουν πράγματι ισόβια για ειδεχθή εγκλήματα.

Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

 

Ο ίδιος χαρακτήρισε τέρατα τους βιαστές και δολοφόνους της κόρης του υπογραμμίζοντας πως δεν βρέθηκε κανένας μάρτυρας κατά τη διάρκεια της δίκης που είχε να πει έναν καλό λόγο για αυτούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ