Κομμώτρια ξέσπασε σε κλάματα όταν ο πελάτης της άφησε 2.500 δολάρια φιλοδώρημα - Ο ίδιος πρόσφερε & 3.300 tips στους συναδέλφους της

Κανένας δεν πίστευε στα μάτια του…

Ένας άνδρας στο Denver των ΗΠΑ, πήγε να κουρευτεί μετά την καραντίνα και άφησε ένα απίστευτο φιλοδώρημα επειδή το κατάστημα είχε παραμείνει κλειστό για 2 μήνες λόγω του κορωνοϊού.

 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει, η βρετανική Daily Mail, η κομμώτρια που πήρε φιλοδώρημα ύψους… 2.500 δολαρίων ξέσπασε σε κλάματα.

 

Μάλιστα ο άνδρας δεν στήριξε μόνο την ίδια αλλά και το προσωπικό αφού άφησε συνολικά 3.300 δολάρια και για τους υπαλλήλους.

 

Πιο συγκεκριμένα, έδωσε 500 δολάρια στον υπάλληλο της ρεσεψιόν, και 1000 δολάρια για τον γενικό διευθυντή. Ο άντρας άφησε και 100 δολάρια για τον κάθε υπάλληλο, σε κατάστημα που είχε 18 υπαλλήλους.

 

Το απίστευτο είναι ότι η κομμώτρια, Illsia Novotny, δεν είχε καν προγραμματίσει να δουλέψει εκείνη τη μέρα ενώ ο άνδρας ήρθε στο τέλος της βάρδιας.

 

Ο γαλαντόμος πελάτης πριν φύγει είπε στην κομμώτρια: «Για να ξέρεις, αυτό δεν ήταν λάθος».

 

"Ξέσπασα σε κλάματα " είπε η Novotny. "Είμαι ανύπαντρη μητέρα και η τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Δεν ξέραμε τι θα γίνει και αν θα ξανανοίξουν τα καταστήματα", συμπλήρωσε.

 

Η 32χρονη μητέρα δήλωσε ότι χρησιμοποίησε τα χρήματα για να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού της, για τον μήνα Ιούνιο εκ των προτέρων, μια τελείως διαφορετική πρακτική από ότι συνήθιζε τους τελευταίους μήνες.

 

"Ο γιος μου είχε πει: Αν δεν έχεις δουλειά πως θα πληρώσουμε τους λογαριασμούς; " είπε η ίδια.

 

"Επιστρέφοντας στη δουλειά και έχοντας πελάτες, ακόμη και άτομα που δεν γνωρίζεις, να δείχνουν τόση αγάπη, σε κάνει να νιώθεις υπέροχα" πρόσθεσε η Novotny.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ