H Κάρι Σίμοντς στην πρώτη δημόσια εμφάνιση 15 ημέρες μετά την γέννηση του γιου της - Στο πλευρό του Μπόρις Τζόνοσον με άψογη σιλουέτα (φωτό)

Χειροκρότησε τους ήρωσες του NHS....

Ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς μαζί με εκατομμύρια Βρετανούς χειροκρότησαν χθες τους ήρωες του NHS και άλλους εργαζόμενους που διακινδυνεύουν τη ζωή τους και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης του Covid -19.  

 

 

 

 

Στην εθνική αυτή εκστρατεία, στην οποία συμμετέχουν μέλη του κοινού, πολιτικοί, διασημότητες και προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, χειροκροτούν από τα μπαλκόνια ή τις εισόδους των σπιτιών τους τους εργαζόμενους κάθε Πέμπτη στις 8 το απόγευμα όπως έχει καθιερωθεί. 

 

 

 

 

Έτσι χθες, η σύντροφος του πρωθυπουργού της Αγγλίας, η οποία γέννησε πριν 15 ημέρες βρέθηκε στο πλευρό του στην Ντάουνινγκ Στριτ και χειροκρότησε και αυτή με την σειρά της σύμφωνα με την The Sun

 

 

 

 

Φορώντας ένα μαύρο ζιβάγκο και μια φλοράλ, φούστα, η Κάρι Σίμοντς φαίνεται πως έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και η σιλουέτα της είναι άψογη! 

Να σημειώσουμε πως η 32χρονη γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και συγκεκριμένα το έκτο παιδί του Πρωθυπουργού της Βρετανίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ