Μεταμορφώστε την τραπεζαρία σας σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας - Ο Σπύρος Σούλης μάς προτείνει 5 ιδέες ανανέωσης

Δώστε έναν αέρα ανανέωσης στην τραπεζαρία σας!

Στα περισσότερα σπίτια συναντάμε ξύλινες ή μαύρες τραπεζαρίες και σπανίως χρωματιστές ή λευκές τραπεζαρίες.

Το λευκό όμως είναι ένα χρώμα που αν συνδυαστεί σωστά μπορεί να καταφέρει να δείχνει εκπληκτικό σε ένα δωμάτιο. Παρόλο που έχουμε συνηθίσει το λευκό σε υπνοδωμάτια, κουζίνες και μπάνια, το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει πολύ και σε τραπεζαρίες.

Μίνιμαλ Το λευκό είναι ένα πολύ μίνιμαλ χρώμα αλλά καταφέρνει να γεμίζει έναν χώρο και να του προσθέτει πολυτέλεια. Ένα λευκό τραπέζι με λευκές καρέκλες μπορεί να διακοσμηθεί πολύ εύκολα με οποιαδήποτε άλλη απόχρωση. Μπορείτε να επιλέξετε total white look για την τραπεζαρία σας ή να διακοσμήσετε με ένα neon (που είναι και πολύ της μόδας φέτος) βάζο ή κερί.

Το "όλο λευκό" σίγουρα είναι μια ιδιαίτερη επιλογή

Συνδυασμός λευκού με ξύλο Αν σας αρέσει το ξύλο σαν υλικό τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα κλασικό ξύλινο τραπέζι και να το ενισχύσετε με λευκές καρέκλες με ξύλινα πόδια. Αυτό το στιλ διακόσμησης ταιριάζει σε ρούστικ χώρους. Αν επιλέξετε άσπρες καρέκλες με μεταλλικά πόδια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το στιλ και στην industrial διακόσμηση.

Το λευκό ταιριάζει πολύ με το ανοιχτόχρωμο ξύλο

Ασπρόμαυρη τραπεζαρία Το λευκό είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πάρα πολύ με μαύρο. Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα στην τραπεζαρία σας ενώνοντας αυτές τις δύο αποχρώσεις. Επιλέξτε ένα μαύρο τραπέζι με άσπρα πόδια και καρέκλες σε άσπρο και μαύρο εναλλάξ ή ένα λευκό τραπέζι με μαύρες καρέκλες. 

Άσπρο τραπέζι, μαύρες καρέκλες! Ο συνδυασμός μας αρέσει πολύ

Μοντέρνα διακόσμηση Αν είστε φαν της μοντέρνας διακόσμησης τότε αυτή η τραπεζαρία είναι κατάλληλη για εσάς. Το τραπέζι είναι στρογγυλό και οι καρέκλες του διαφορετικών χρωμάτων και υφών. Η διακόσμηση του υπόλοιπου δωματίου είναι επίσης σε ανοιχτούς τόνους. Μας αρέσει πολύ! 

Για μια μοντέρνα τραπεζαρία η επιλογή των διαφορετικών καρεκλών είναι must

Ταπετσαρία Το λευκό είναι ένα χρώμα που συνδυάζεται πανεύκολα με άλλες αποχρώσεις. Επιλέγοντας το λευκό για την τραπεζαρία σας θα μπορείτε να «παίξετε» πιο εύκολα με την υπόλοιπη διακόσμηση. Στη φωτογραφία παρακάτω έχει τοποθετηθεί μια ταπετσαρία σε απαλούς τόνους με όμορφα σχέδια και δύο πίνακες με άσπρα κάδρα.

Το λευκό είναι ένα χρώμα που παρόλο που δεν συνηθίζεται πολύ σε τραπεζαρίες αποτελεί εξαιρετική επιλογή και βοηθάει πάρα πολύ στη διακόσμηση των γύρω χώρων καθώς είναι ένα ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει με πολλές αποχρώσεις, όπως αναφέρει το spirossoulis.com.

Αν επιλέξετε το λευκό για την τραπεζαρία σας θα μπορείτε να διακοσμήσετε είτε σε παλ αποχρώσεις και γήινους τόνους για πιο μίνιμαλ και διαχρονικό αποτέλεσμα ή με πιο έντονα χρώματα για να δώσετε περισσότερη ζωντάνια και έναν πιο μοντέρνο στιλ στον χώρο σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ