Τούρκος ποδοσφαιριστής σκότωσε τον γιο του που ασθενούσε με κορωνοϊό: Ποτέ δεν τον ήθελα, δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπώ (φωτό)

11 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού του ο 32χρονος, παραδόθηκε στην Αστυνομία, παραδεχόμενος πως ο ίδιος σκότωσε τον γιο του.

O 32χρονος Τούρκος ποδοσφαιριστής, Cevher Toktas, παραδέχτηκε πως αφαίρεσε την ζωή του 5χρονου γιου του, ο οποίος νοσούσε από κορωνοϊό.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως ο λόγος που δολοφόνησε το ίδιο του το παιδί είναι πως «δεν τον αγαπούσε».

Ο Toktas συνελήφθη από την Αστυνομία αφού ομολόγησε το έγκλημά του.

Ο 5χρονος Kasim πέθανε πριν από λίγες ημέρες στο νοσοκομείο Dortcelik της Προύσας, με τους γιατρούς να αποδίδουν τον θάνατό του σε κορωνοϊό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toplum Haberleri (@toplumhaberleri) on

Ωστόσο, η αλήθεια ήταν διαφορετική και άκρως ανατριχιαστική...

'Οπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο 32χρονος πήγε τον γιο του στο νοσοκομείο στις 23 Απριλίου, καθώς το παιδί είχε υψηλό πυρετό και δύσπνοια.

Οι γιατροί έβαλαν σε καραντίνα τον Toktas μαζί με τον μικρό Kasim, όμως, ο 5χρονος αντιμετώπιζε σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το άτυχο αγόρι πέθανε μετά από λίγο, με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου να αποδίδει στον κορωνοϊό τον θάνατό του.

Ωστόσο, 11 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού του ο 32χρονος, παραδόθηκε στην Αστυνομία, παραδεχόμενος πως ο ίδιος σκότωσε τον γιο του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hakuna Matata (@fmhakuna) on

«Για 15 λεπτά πίεζα ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό του... Στην αρχή αντιστάθηκε, όμως σε λίγο σταμάτησε να κινείται...» ανέφερε ο παιδοκτόνος, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Τότε έβγαλα το μαξιλάρι και φώναξα τους γιατρούς, για να μην με υποπτευθούν» συμπλήρωσε.

Μάλιστα, ο Toktas ισχυρίζεται πως δεν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πως ο λόγος που σκότωσε τον γιο του είναι πως δεν τον αγαπούσε, δεν μπόρεσε ποτέ να τον αγαπήσει από την στιγμή που γεννήθηκε, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ