Από 18 Μαΐου μπορείτε να ταξιδέψετε ελεύθερα σε Κρήτη, Σπέτσες, Ύδρα, Αίγινα, Σαλαμίνα & Αγκίστρι

Ελεύθερη η μετακίνηση στην Κρήτη και την ηπειρωτική Ελλάδα, σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά. Τι θα συμβεί με τα νησιά του Αργοσαρωνικού;

Όπως ανακοίνωσε χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των συντακτών για τον κορωνοϊό, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, από την Δευτέρα 18 Μαΐου «θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα, μεταξύ νομών, δηλαδή περιφερειακών ενοτήτων, αλλά και στη νήσο Κρήτη».

 

 

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε ακόμη πως πρόθεση της Κυβέρνησης είναι η μετακίνηση στα νησιά να επιτραπεί από τις 25 Μαΐου και μετά, «εφόσον τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά», τονίζοντας πως η απόφαση αυτή θα οριστικοποιηθεί στα μέσα της άλλης εβδομάδας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του The Toc, οι μετακινήσεις θα είναι ελεύθερες και για τα νησιά του Αργοσαρωνικού από την Δευτέρα 18 Μαΐου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tsimouxa on

 

Ο κ. Χαρδαλιάς κατά την χθεσινή ενημέρωση απέφυγε να προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις μεν αλλά η απόφαση για "άνοιγμα” στις μετακινήσεις και προς Σαλαμίνα, Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα και Σπέτσες στις 18 Μαΐου, φέρεται να είναι ειλημμένη για την Κυβέρνηση, λόγω και της εγγύτητάς τους με την Αθήνα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ