Οι "Άγριες Μέλισσες" από Δευτέρα ξανά στους δέκτες μας - Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (βίντεο)

Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου οι "Άγριες Μέλισσες" επιστρέφουν από την συχνότητα του ΑΝΤ1 με νέα επεισόδια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αρχίζουμε ξανά, δυναμικά, προσεκτικά, και με όλη μας την τρελα ετοιμάζουμε νέα συγκλονιστικά επεισόδια ..σύντομα στις οθόνες σας ?? #soontogether #alltogether #agriesmelisses? #ant1tv #wearestarting #staytuned? #staysafe

A post shared by Αγριες Μέλισσες ? (@agries.melisses_) on

Μετά από δύο μήνες απουσίας, προβάλλεται ήδη από τον ΑΝΤ1 το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας.

Όσο για το τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς;

Στα νέα επεισόδια βλέπουμε τον Δούκα να προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Κυπραίο, ενώ σε μια ακόμα προσπάθειά του να διαλύσει τον Συνεταιρισμό, οργανώνει με τους έμπιστους άνδρες του επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν σε αυτόν προκειμένου να τους φοβίσει και να τους οδηγήσει σε διάλυση.

Ολο το χωριό βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που επλήγησαν, κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα.

Οι αγρότες, γνωρίζοντας ότι ο Δούκας είναι πίσω από το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται, με όποιον Σεβαστό βρίσκεται στο διάβα τους.

Ο καβγάς που είχε ο Δούκας με κάποιους αγρότες του Συνεταιρισμού τούς οδηγεί στο κρατητήριο μετά από εκατέρωθεν μηνύσεις.

Κι ενώ η οικογένεια Σεβαστού είναι αναστατωμένη με τα γεγονότα, ο Δούκας έχει μια ιδέα για να γυρίσει ξανά το παιχνίδι υπέρ του. Παράλληλα, όλο το χωριό συνεχίζει να βοηθάει τους πληγέντες, ενώ ο Συνεταιρισμός παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Αγριες Μέλισσες ? (@agries.melisses_) on

Ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια της βιομηχανικής ζώνης αλλά και τη σχέση του με τον Δούκα.

Η παρουσίαση από την τοπική εφημερίδα των γεγονότων της μαύρης νύχτα που έζησε το Διαφάνι ως παράνομης κίνησης των αγροτών και η προφυλάκιση δύο εξ αυτών προκαλεί τη δυσφορία και την αντίδραση όλου του χωριού.

Την ίδια ώρα, η Ασημίνα αρχίζει και απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από την Ελένη και τη Δρόσω.

Επιδεικνύει τις ψεύτικες αλλαγές στο σώμα της από την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της, ενώ η Δρόσω κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές αυτές, όμως, άθελά της, το μυστικό της θα αποκαλυφθεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #?????????????? ? (@agriesmelissesant1) on

Η Ασημίνα δείχνει όλο και πιο έντονα τη σκληρή της πλευρά στη Δρόσω, κατηγορώντας τη ότι τη νύχτα του φόνου πλησίασε τον Σέργιο ερωτικά.

Η Θεοδοσία συναντάει και πάλι κρυφά τον Βασταρδή, την περιμένει, όμως, μια δυσάρεστη έκπληξη. Την ίδια στιγμή ο Λάμπρος θα δει τον Κυπραίο και την Ελένη σε μια ιδιαίτερη στιγμή που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Αγριες Μέλισσες ? (@agries.melisses_) on

Ο Κυπραίος περιμένει μια απάντηση από την Ελένη, η οποία δείχνει να διστάζει να δεχτεί και εκείνος συνεχίζει να δέχεται το φλερτ της Μάρθας, προκαλώντας τη ζήλια της Ελένης, κάτι που θα κάνει τον Κυπραίο να αναθαρρήσει για τα αισθήματά της προς το πρόσωπό του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #?????????????? ? (@agriesmelissesant1) on

Ο Βασταρδής δείχνει στη Θεοδοσία τα χαρτιά του διαζυγίου του και της ζητάει να ζήσουν μαζί, την ίδια ώρα που ο Λάμπρος, έχοντας μάθει την παράνομη σχέση της γυναίκας του, αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα, ενώ ο Μιλτιάδης ψάχνει ανήσυχος τον γιο του.

Ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία να αποδεχτεί το τέλος του γάμου τους και να προχωρήσουν σε διαζύγιο, όμως εκείνη αρνείται πεισματικά καταδικάζοντας και τους δύο στη δυστυχία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ