Μάγδα Τσέγκου & μαμά: Βρείτε ομοιότητες & διαφορές

"Χρόνια πολλά μαμά! Σαγαπώ πολύ..."

Η μητέρα είναι ο πιο σημαντικό άνθρωπος στη ζωή μας. Είναι πάντα δίπλα μας και στα καλά και στα κακά. Είναι δύσκολη δουλειά το να είσαι μαμά και σήμερα είναι η μέρα της μαμάς και όλοι τιμούν τις μαμάδες τους.

 

Αυτό έκαναν και οι επώνυμοι Έλληνες που έσπευσαν από νωρίς το πρωί να ευχηθούν μέσα από τα social media τα “χρόνια πολλά” στις υπέροχες γυναίκες που τους έφεραν στον κόσμο. Μία από αυτές είναι και η Μάγδα Τσέγκου, η οποία με μια δημοσίευση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχήθηκε στη μητέρα της.

 

«Όταν ήμουν 22 σου έμοιαζα αρκετά εξωτερικά! Μεγαλώνοντας όμως πια θέλω να σου μοιάσω σε όλα και κυρίως εσωτερικά. Γιατί τα μαλλιά αλλάζουν εύκολα ο άνθρωπος ποτέ!

 

Χρόνια πολλά μαμά ?Σαγαπώ πολύ.❤️Αν και σε γιορτάζω 365 μέρες το χρόνο. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες .

 

ΥΓ:άντε τώρα ένα βρεις ομοιότητες και διάφορες. Δεν σας κρύβω πως η σκέψη μου σήμερα είναι και σε πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν την μητέρα τους.

 

 

 

Σε όλους αυτούς στέλνω την αγάπη μου. #athina #preveza #mothersday #lovemymother❤️ #greece #mama #mom #family #motheranddaughter #hapiness #instamoment #instagram #feelblessed #mylife», έγραψε χαρακτηριστικά η Μάγδα Τσέγκου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ