Ο Γιάννης Καμπούρης μιλάει στην Ειρήνη Νικολοπούλου για το εξαιρετικό λάδι του που γεύτηκαν ακόμα & ο Bill Gates με τον Μαρκ Ζούγκεμπεργκ (φωτό & βίντεο)

Ε-LA-WON: Το ελληνικό «χρυσό» ελαιόλαδο που κάνει διεθνή καριέρα...

Στην κορυφή της λίστας με τα πιο ακριβά ελαιόλαδα του κόσμου βρίσκεται το ελληνικό Ε-LA-WON. Το ελαιόλαδο με βρώσιμα φύλλα χρυσού της εταιρείας, που επιλέγουν οι αραβικές βασιλικές οικογένειες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ρώσοι μεγιστάνες.

Η E-LA-WON διατηρεί ζωντανή την παράδοση από γενιά σε γενιά. Το ελαιόλαδο τους είναι αποτέλεσμα εμπειρίας πολλών δεκαετιών και παράγεται λαμβάνοντας υπόψιν τον καταναλωτή και το περιβάλλον.

Η αυθεντική του γεύση, με βάση την κορωνέικη ποικιλία, είναι απαραίτητη για τις καθημερινές μας διατροφικές ανάγκες, καθώς η ασυμβίβαστη ποιότητά του ταιριάζει ταυτόχρονα με τις απαιτήσεις της υγιεινής μαγειρικής και των γαστρονομικών δημιουργιών. Η καθημερινή χρήση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου γίνεται ασπίδα για το ανθρώπινο σώμα.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#elawon #evooforkids #greece🇬🇷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E-LA-WON (@e_la_won) στις

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks @gastronaftis @oliversegr #elawon #extravirginoliveoil #chef

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E-LA-WON (@e_la_won) στις

 

 

Η ποιότητα των προϊόντων της E-la-won είναι η κληρονομιά των παππούδων μας. Μια παράδοση πέντε γενεών καθοδηγεί τους δημιουργούς να σέβονται τα δώρα της φύσης και να τα συνδυάζουν με τα οφέλη της τεχνολογίας.

Στόχος τους είναι να προσφέρουν το αυθεντικό ελαιόλαδο E-LA-WON, τόσο αγνό όσο 3500 χρόνια πριν, και να καλλιεργούν τα ελαιόδεντρά τους με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Σεβόμενοι τους νόμους της Μητέρας Φύσης και προστατεύοντας το οικοσύστημα από τη ρύπανση, τους παράγοντες χημείας και τα ανεπιθύμητα συστατικά.

 

 

O φιλόλογος, Γιάννης Καμπούρης μίλησε live στο Instagram στην Ειρήνη Νικολοπούλου το βράδυ της Κυριακής. για τη μεγάλη του αγάπη, το ελαιόλαδο, αλλά και τα εκλεκτά προϊόντα που παράγει.

 

 

 

Όπως ανέφερε ο ίδιος, θα ήταν ιδανικό να υπάρχει ένας ελαιογευσιγνώστης στα εστιατόρια ο οποίος θα γνωρίζει καλά την τέχνη του λαδιού αλλά και τι λάδι ταιριάζει με το κάθε πιάτο. 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

E-LA-WON Olives “Black Diamond” #elawon #olives #kalamonolives #oliveslovers #foodblogger #deli #gourmet #gourmetfood #greece🇬🇷 #gourmetolives #Delicattesen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E-LA-WON (@e_la_won) στις

 

 

 

 

Αναφέρθηκε ταυτόχρονα και στην ονομασία του λαδιού και εκτός των άλλων είπε: ''Η ονομασία είναι αναλλοίωτη συλλαβογραφική απόδοση της λέξης ΕΛΑΙΟΝ= E-LA-WON στη Γραμμική Γραφή Β΄, την πρώτη γραφή της Ελληνικής Γλώσσας, της Μυκηναϊκής περιόδου από τον 17ο έως τον 13ο αι. π.Χ''.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ