Συγκλονίζει ο Γιώργος Μαυρίδης για τον θάνατο του «μαθητή του»: Καλό ταξίδι γιε μου, καλό ταξίδι Μιμάκο (φωτό)

«Αντίο» στον φίλο του και επίσης tattoo artist Δημήτρη Ντέλο είπε με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης

Την τραγική είδηση του θανάτου ενός καλού φίλου του αποκάλυψε μέσω Instagram ο πρώην παρουσιαστής και tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Μαυρίδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αποχαιρέτησε τον γνωστό Θεσσαλονικιό tattoo artist και οπαδό του ΠΑΟΚ, που πέθανε σε ηλικία μόλις 39 ετών.

«Πριν 25 χρόνια με ρώτησες. "Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε;"
"Ούτε βήμα πίσω μικρέ"
Και μεγαλώσαμε όπως το νερό στο ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω.
Γίναμε διάφανοι, κρυστάλλινοι με ορμή, ξεπερνούσαμε τα εμπόδια σαν 'ναι παιχνιδάκια.
Σπάσαμε τα φρένα και μείναμε παιδιά.
Ώσπου μια μέρα έγινες φωτιά.
Η φλόγα σου έκαιγε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να σε πλησιάσω. Μικρέ δεν μπορώ να σβήσω την φωτιά, με καις, δεν μπορώ να σε ακουμπήσω βοήθησε με.
Βούτα να ξαναγίνουμε νερό.
Μα κάθε φορά που γινόσουν νερό ήσουν πιο ζεστός και πιο ζεστός, μέχρι που έγινες λάβα.
Την λάβα δεν την ακουμπάς μικρέ, καίει τα πάντα στο πέρασμα της.
Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε; Δεν ξέρω μικρέ, λύγισα… Συγνώμη
Καλό ταξίδι γιε μου, καλό ταξίδι Μιμάκο»

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πριν 25 χρόνια με ρώτησες.__________________________________________________ "Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε;" "Ούτε βήμα πίσω μικρέ" Και μεγαλώσαμε όπως το νερό στο ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω. Γίναμε διάφανοι,κρυστάλλινοι με ορμή, ξεπερνουσαμε τα εμπόδια σαν να 'ναι παιχνιδάκια. Σπάσαμε τα φρένα και μείναμε παιδιά. Ωσπου μια μέρα έγινες φωτιά. Η φλόγα σου έκαιγε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να σε πλησιάσω. Μικρέ δεν μπορώ να σβήσω την φωτιά, με καις, δεν μπορώ να σε ακουμπήσω βοήθησε με. Βούτα να ξαναγίνουμε νερό. Μα κάθε φορά που γινόσουν νερό ήσουν πιο ζεστός και πιο ζεστός, μέχρι που έγινες λάβα. Την λάβα δεν την ακουμπάς μικρέ, καίει τα πάντα στο πέρασμα της.................................................................................................................. ............................................................................................ Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε; Δεν ξέρω μικρέ,λύγισα... Συγνώμη Καλο ταξίδι γιε μου, καλο ταξίδι Μιμακο!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) στις

Ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ