Βασίλισσα, παππούς Κάρολος, γιαγιά Καμίλα & το πριγκιπικό ζεύγος William & Kate κατέκλυσαν με ευχές τον μικρό Archie (φωτό)

Ευχές από σύσσωμη τη βρετανική βασιλική οικογένεια για τα πρώτα γενέθλια του Archie!

Τα πρώτα του γενέθλια έχει σήμερα ο μικρός Archie, ο γιος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle!

Μπορεί ο Harry, η Meghan και ο μικρός Archie να ζουν πλέον μακριά από την Μ. Βρετανία, μετά την παραίτηση των Sussexes από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα, ωστόσο, η Βασίλισσα, οι παππούδες Κάρολος και Καμίλα και οι θείοι William και Kate έστειλαν, μέσω social media τις ευχές τους.

«Χαρούμενα Γενέθλια στον Archie Mountbatten-Windsor που γιορτάζει σήμερα τα πρώτα του γενέθλια... Ο Archie είναι το όγδοο δισέγγονο της Βασίλισσας» ήταν το σχόλιο στον λογαριασμό της Βασιλικής Οικογένειας στο instagram, όπου ανέβηκε μία φωτογραφία από την πρώτη συνάντηση του μικρού Archie με την προγιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing Archie a very happy first birthday today! ?

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Μέσω του επίσημου λογαριασμού τους, Kensington Royal, έστειλαν τις ευχές τους για τα πρώτα γενέθλια του Archie και οι θείοι William και Kate, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από την βάπτιση του μονάκριβου γιου του Harry και της Meghan.

Όσο για τον παππού Κάρολο και την γιαγιά Καμίλα; Γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του Archie με μία φωτογραφία του Κάρολου με τον Harry και τον Archie από την βάπτισή του, ευχόμενοι στον μικρούλη "Χρόνια πολλά".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ