Trendy τρόποι για ντύσιμο με πλεκτά & crochet ρούχα την Άνοιξη / Καλοκαίρι

Μοναδικές ιδέες... 

Τα πλεκτά ρούχα δεν είναι απαραίτητα μόνο χειμωνιάτικα. Υπάρχουν κομμάτια με λεπτή πλέξη ή φτιαγμένα με βελονάκι, τα οποία είναι δροσερά και όμορφα, ιδανικά για την περίοδο αυτή. Άλλωστε τα πλεκτά, και ιδιαίτερα τα crochet, είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

 

Αποπνέουν τον ρετρό αέρα των 70s που είχαν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν, αλλά και της δεκαετίας του ’90.

Αν λοιπόν αναρωτιέστε πως μπορείτε να φορέσετε αυτό το fashion trend, οι συνδυασμοί με πλεκτά φορέματα, μπλούζες, ζακέτες, μαγιό και άλλα τέτοιου τύπου κομμάτια που ακολουθούν, θα σας δώσουν έμπνευση.

Πρόκειται για ντυσίματα ιδανικά τόσο για τις καθημερινές σας δραστηριότητες και την παραλία, όσο και για πιο επίσημες εμφανίσεις.

Όμορφα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά πλεκτά φορέματα για κάθε περίσταση

Λευκό crochet φόρεμα μέχρι το γόνατο

Αθλητικό πλεκτό μίνι φόρεμα

Κοντό καφέ πλεκτό φόρεμα με βελονάκι και έξω τους ώμους

Πολύχρωμο μακρύ πλεκτό φόρεμα με βελονάκι

Τα φορέματα είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό πλεκτό ρούχο μετά το πουλόβερ. Φτιαγμένα από βαμβάκι, αλλά και δροσερό μαλλί, τα φουστάνια αυτά μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες, ανάλογα πάντα με το στυλ τους.

Κάποια είναι πιο boho και see through, ιδανικά για την παραλία, ενώ υπάρχουν και εκείνα που έχουν επένδυση και μπορούν να φορεθούν κάλλιστα και σε άλλες περιπτώσεις. Από εκεί και πέρα, μπορείτε να τα συνδυάσετε όπως ακριβώς και τη διαφάνεια με ένα σορτς, τοπ κλπ από μέσα.

Και βέβαια από τη συλλογή δεν λείπουν και τα μίνιμαλ μονόχρωμα ή πολύχρωμα πλεκτά φορέματα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, που δεν διαφανίζουν καθόλου. Απλά τις περισσότερες φορές είναι λίγο εφαρμοστά.

Επιλέξτε λοιπόν το κατάλληλο για την περίσταση και το στυλ σας πλεκτό μπλουζοφόρεμα ή φουστάνι σε όποιο μήκος σας αρέσει και ντυθείτε με στυλ αυτή την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Πως να φορέσετε μια πλεκτή με βελόνες φούστα ή τύπου crochet

Πλεκτό σετ με μίνι φούστα και μπουστάκι τύπου crochet

Crochet pencil φούστα μέχρι το γόνατο με μαύρη μπλούζα

Πλεκτό σετ με pencil φούστα και τοπ με τιραντάκι

Crochet μακριά φούστα με βελονάκι συνδυασμένη με λευκό πουκάμισο και ζώνη

Εναλλακτικά από το φόρεμα, αλλά εξίσου θηλυκό look προσφέρει η πλεκτή φούστα. Μίνι, μίντι ή μάξι, η φούστα τύπου crochet, αλλά και η μάλλινη μπορεί να φορεθεί κάλλιστα αυτή την εποχή.

Πρόκειται για ένα ρούχο που μπορεί να συνδυαστεί τόσο με πλεκτό τοπ ή μπουστάκι, όσο και με απλή μονόχρωμη μπλούζα. Ανάλογα με το στυλ ντυσίματος που θέλετε να πετύχετε, αλλά και το ύφος της φούστας, επιλέξτε και το αντίστοιχο τοπ.

Κομψή επιλογή τόσο για το γραφείο, όσο και για επίσημες εμφανίσεις όπως ένας γάμος, αποτελεί η πλεκτή με βελονάκι pencil μίντι φούστα με επένδυση. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι ρουχισμού που ξεχωρίζει από μόνο του και δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να αναδειχτεί.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν επίσης όμορφα σχέδια με εφαρμοστές ή skater πλεκτές φούστες που μπορείτε να δοκιμάσετε. Συνδυάζοντας τις με ένα μίνιμαλ τιραντάκι ή ένα crochet crop top μπορείτε να κάνετε μαγευτικά σύνολα.

Αν πάλι σας αρέσει το μπόχο στυλ, μπορείτε να επιλέξετε μια μακριά φούστα πλεκτή με βελονάκι και να την ταιριάξετε με ένα λευκό πουκάμισο.

Εντυπωσιακοί συνδυασμοί με πλεκτή γυναικεία μπλούζα ή τοπ (από βελόνες / βελονάκι)

Πλεκτή ροδακινί μπλούζα σε συνδυασμό με μάξι άσπρη φούστα

Λευκό κροσέ μπλουζάκι με μαύρο τζιν σορτσάκι

Total white look με μπλούζα διακοσμημένη από crochet στοιχεία και λευκό τζιν

Πλεκτό με βελονάκι μπουστάκι που δένει στο λαιμό και μακριά ντραπέ φούστα

Μακρυμάνικη κροσέ μπλούζα με μάξι φούστα

Εναλλακτική πρόταση για να φορέσετε πλεκτά την Άνοιξη και το Καλοκαίρι είναι σε μια μπλούζα. Χρωματιστή ή nude δεν έχει σημασία. Κάθε μια τους έχει την μαγεία της. Συνδυάζονται εύκολα με τα πάντα και προσθέτουν σε ένα σύνολο μια ιδιαίτερη νότα.

Με δέσιμο στο λαιμό, τιραντάκια ή κοντό μανίκι, μια πλεκτή μπλούζα φοριέται όμορφα με το αγαπημένο σας τζιν ή μια φαρδιά παντελόνα. Αν πάλι σας αρέσουν οι πιο θηλυκές εμφανίσεις, δοκιμάστε να την βάλετε με μια φούστα ή πάνω από ένα φόρεμα. Και οι δυο επιλογές είναι εξίσου εντυπωσιακές.

Για όσες όμως λατρεύουν να αναδεικνύουν τα πόδια τους, υπάρχει και η ιδέα του ντυσίματος με σορτς και πλεκτή μπλούζα.

Ντυσίματα με ελαφρύ πλεκτό και κροσέ πουλόβερ για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι

Κοντομάνικο μακρύ πλεκτό πουλόβερ με μίνι πλισέ φούστα

Λεπτό ανοιξιάτικο πουλόβερ με τζιν παντελόνι

Φαρδύ πλεκτό πουλόβερ με λευκό τζιν σορτς

Όταν ακούμε πουλόβερ στο μυαλό μας έρχεται ο Χειμώνας. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητο! Υπάρχουν λεπτά πουλοβεράκια, αλλά και διάτρητα σχέδια που είναι δροσερά και στυλάτα, ιδανικά για ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ντυσίματα. Κάποια μάλιστα είναι αμάνικα ή διαθέτουν κοντό μανίκι.

Ταιριάζουν όμορφα με σορτς, αλλά και παντελόνι, χωρίς να αποκλείεται και ο συνδυασμός τους με φούστα. Τολμήστε λοιπόν να τα φορέσετε τις πιο δροσερές μέρες ή κατά τις βραδινές ώρες που η θερμοκρασία πέφτει, δημιουργώντας μοντέρνα σύνολα.

Ακόμη 35 εντυπωσιακοί συνδυασμοί με γυναικείο πουλόβερ.

Σύνολα με πλεκτό σορτσάκι τύπου crochet ή δαντέλας

Μίνι κροσέ σορτς με μαύρο πουκάμισο

Πλεκτό φυστικί σετ με μπλούζα και σορτς

Crochet σετ με crop top και σορτς

Το πλεκτό και κροσέ σχέδιο χρησιμοποιείται σαν τεχνική και για την δημιουργία κομψών και στυλάτων σορτς. Ένα τέτοιο κομμάτι είναι ιδανικό για την περίοδο αυτή και μπορεί να αποτελέσει τη βάση για σύνολα που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Μπορεί να φορεθεί στην πρωινή βόλτα ή την παραλία, αλλά και στις βραδινές σας εξόδους. Συνδυάστε το με ένα απλό μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο, είτε δημιουργήστε total knitted shorts outfits.

Περισσότεροι συνδυασμοί με σορτς και τι ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο.

Πως φοριέται μια πλεκτή ζακέτα την Άνοιξη και το Καλοκαίρι

Κοντό μπλε φόρεμα με πλεκτή ζακέτα

Σύνολο με μίντι pencil φούστα, μπλούζα και πλεκτή ζακέτα

Μακριά crochet φούστα σε συνδυασμό με λευκό τιραντάκι και πλεκτή ζακέτα

Υπάρχουν πολλά δροσερά πλεκτά σχέδια σε ζακέτες που μπορείτε να επιλέξετε για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Κάποια είναι oversized, ενώ άλλα μεσάτα ή cropped. Επομένως, έχετε πολλές επιλογές για να κάνετε ένα όμορφο ντύσιμο με πλεκτή ζακέτα και αυτή την περίοδο.

Φορώντας τη με μια φούστα ή ένα φόρεμα μπορείτε να αναδείξετε την θηλυκότητα σας και να ζεσταθείτε ελαφρώς. Από την άλλη μεριά, ο συνδυασμός της με παντελόνι ή σορτς είναι πιο άνετος, αλλά εξίσου εντυπωσιακός.

Ανακαλύψτε στυλιστικά tips για το πως να φορέσετε μια πλεκτή ζακέτα μέσα από μια συλλογή με εντυπωσιακούς συνδυασμούς ρούχων.

Πλεκτά μαγιό και καλοκαιρινά φορέματα με βελονάκι για την παραλία

Ολόσωμο πλεκτό μαγιό με βελονάκι

Crochet bikini μαγιό - πλεκτό με βελονάκι

Κοντό λευκό πλεκτό φόρεμα για την παραλία και όχι μόνο

Crochet μακρύ φόρεμα για πάνω από το μαγιό

Μπορεί τα πλεκτά να μην είναι στις πιο top τάσεις των μαγιό για το φετινό Καλοκαίρι, ωστόσο θα συνεχίσουν να φοριούνται.

Αποτελούν μια πολύ όμορφη εναλλακτική ιδέα για την παραλία, είναι στυλάτα και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων με μπικίνι και ολόσωμα μαγιό που κολακεύουν κάθε σωματότυπο αναφέρει το beautetinkyriaki

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και τα crochet ή πλεκτά φορέματα παραλίας που μπορείτε να φορέσετε πάνω από το μαγιό σας. Είναι κομψά, δροσερά και πολύ εντυπωσιακά.

Δείτε περισσότερα σχετικά με τα πλεκτά μαγιό για να κάνετε εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ