Η Τζένιφερ Άνιστον & ο πατέρας της Γιάννης Αναστασάκης τα ξαναβρήκαν - Ύστερα από 40 χρόνια εγκατάλειψης πάλι μαζί

O... κορωνοϊός έφερε κοντά πατέρα και κόρη...

Η σχέση της Τζένιφερ Άνιστον με τον ελληνικής καταγωγής πατέρα της, Γιάννη Αναστασάκη ή Τζον Άνιστον δεν ήταν η καλύτερη εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ο Τζον Άνιστον, ο οποίος ήταν και ο ίδιος ηθοποιός και σταρ της σαπουνόπερας στα νιάτα του και η μητέρα της 51χρονης σήμερα Τζένιφερ, Νάνσυ Ντόου, χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις 10 ετών.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Faniston???? (@jenniferanistonph) on

 

Μπαμπάς και κόρη αποξενώθηκαν μετά τον χωρισμό, ενώ η Άνιστον έχει παραδεχθεί στο παρελθόν πως χρειάστηκαν χρόνια ψυχοθεραπείας για να συμβιβαστεί με το γεγονός της εγκατάλειψης από τον πατέρα της σε τόσο τρυφερή ηλικία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨FanistonDream (@fanistondream) on

 

Ωστόσο, ο κορωνοϊός φαίνεται πως έφερε κοντά την όμορφη ηθοποιό με τον 86χρονο πατέρα της.

Όπως ανέφερε πηγή που βρίσκεται κοντά στον πατέρα της ηθοποιού στην Κυριακάτικη "The Mail", «η Τζένιφερ έχει συγχωρήσει τον πατέρα της εδώ και πολύ καιρό, που έφυγε από το σπίτι όταν εκείνη ήταν μικρή... Όμως η σχέση τους είχε πάντα σκαμπανεβάσματα».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

 

«Η Τζένιφερ δεν του μιλούσε για χρόνια... Ωστόσο, από όταν ξεκίνησε η κρίση του κορωνοϊού του τηλεφωνεί σχεδόν κάθε μέρα. Και δεν πρόκειται απλώς για σύντομες συζητήσεις. Είναι σαν να συνειδητοποίησε πως η ζωή είναι σύντομη και θέλει να αποκαταστήσει, όσο γίνεται, την σχέση της με τον Τζον. Κι εκείνος είναι ενθουσιασμένος που τα ξαναβρήκαν» συνέχισε η ίδια πηγή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jennifer aniston (@flawlessjenaniston) on

 

Ο Τζον Άνιστον άφησε την μητέρα της Τζένιφερ μετά από 11 χρόνια γάμου, με την διάσημη ηθοποιό να αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της «Είχα πάει σε ένα πάρτι και όταν γύρισα η μητέρα μου μου είπε "Ο πατέρας σου δεν θα είναι εδώ για λίγο καιρό". Δεν μου είχε πει ότι έφυγε για πάντα... Με θυμάμαι να κλαίω και να μην καταλαβαίνω τι είχε γίνει...».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ