Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Η Μαίρη Μακρογαμβράκη δίνει αναλυτική πρόβλεψη για την επιρροή της Πανσελήνου στις 7 Μαΐου σε όλα τα ζώδια

Η Πανσέληνος της 7ης Μαΐου 2020 θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού.

Ένας άνδρας, Ήλιος στον Ταύρο, που ζητά την ασφάλεια στη σχέση του, που θέλει να τον κανακέψεις και σα νεογέννητο κουτάβι να του τρίψεις την πλάτη.

Που βρίσκει το θάρρος να μιλήσει και να κάνει τα πάντα αρκεί να πετύχει το στόχο του. Που αρνείται να παραδώσει τα όπλα, που δε θέλει να αρνηθεί τις συνήθειες του και κάνει τα πάντα να μη χάσει τα κεκτημένα του. Που έχει πείσμα και υπομονή. Είναι αισθησιακός και sexy.

Δίπλα του στέκεται ο Ερμής ο αγγελιοφόρος στον Ταύρο κι αυτός. Τον σιγοντάρει να μιλήσει, να εκφραστεί και να βγάλει από μέσα του ότι μέχρι τώρα απλά σκεφτόταν. Όμως είναι και οι δύο ισχυρογνώμονες και πεισματάρηδες. Ο τρόπος προσέγγισης θα είναι γλυκός, ώριμος και προσγειωμένος.

Απέναντι στέκεται μία γυναίκα, Σελήνη στο Σκορπιό, με έντονα συναισθήματα η οποία έχει ήδη κάνει θυσίες. Είναι κτητική και ζηλιάρα, έχει πάθος και ζητά τη συγχώνευση. Είναι sexy και αυτή αλλά δεν ξεχνά, δε συγχωρεί. Η ψυχολογία της είναι βαριά και το συναίσθημα της δεν εκφράζεται και με τον καλύτερο τρόπο.

Η αλήθεια είναι πως μια εκδίκηση θέλει να την πάρει!

Συμβιβασμός λέει η πανσέληνος, αλλιώς διαχωρισμός… άλλη λύση δεν υπάρχει. Το κοινό αυτών των δύο είναι η κτητικότητα και η αγάπη για το sex. Εδώ η αρένα θα είναι ένα δωμάτιο με ένα καλοστρωμένο κρεβάτι, αρωματισμένο με άρωμα βανίλιας και κεριά να σιγοκαίνε παντού.

Τα λόγια θα εισακουστούν και η λύση τείνει να βρεθεί. Καλό θα είναι όμως να τηρήσουν ότι πούνε και οι δύο μεριές γιατί υπάρχει ακόμα σε ισχύ η Αφροδίτη- Ποσειδώνας που θα μας κάνει να πιστέψουμε ότι πετύχαμε ότι ποθούσαμε,δε θα είναι όμως έτσι για όλους! Απογοητεύσεις, αποκαλύψεις καραδοκούν.

Επηρεάζονται και θα κληθούν να διαπραγματευτούν τις σχέσεις τους επαγγελματικές ή προσωπικές κάνοντας συμβιβασμό ή τελειώνοντας τες οι εξής:

Ταύροι γεννημένοι 5-10/5ου

Λέοντες 6-11/8ου

Σκορπιοί 7-12/11ου

Υδροχόοι 3-9/2ου

Ευκαιρίες συμβιβασμού θα έχουν οι:

Καρκίνοι 5-10/7ου

Ιχθύες 5-10/3ου

Αιγόκεροι 6-11/1ου

Παρθένοι 7-12/9ου

Οι τομείς που θα απασχολήσουν τα ζώδια με τη πανσέληνο είναι οι εξής:

Κριός: Οικονομικά θέματα , θέματα κτήσεων και αξιών…. Εδώ θα συζητηθούν θέματα τα οποία θα σας προκαλέσουν πολλές ανασφάλειες .Η λύση όμως είναι πολύ κοντά.

Ταύρος: Σχέσεις και συνεργασίες ,εγώ και οι άλλοι το αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Ζητώ την ασφάλεια μου αλλά με διακατέχει καχυποψία για τους άλλους .Εδώ η λύση δείχνει να έρχεται από τρίτους.

Δίδυμος: Εργασιακά θέματα αλλά και καθημερινότητας .. απόφαση για κόψιμο κακών συνηθειών πχ φαγητό τσιγάρο ευνοούνται.

Καρκίνος: Ερωτικά θέματα θα σας απασχολήσουν αλλά και θέματα παιδιών για όσους έχουν. Μη γίνεστε απόλυτοι και δώστε δεύτερες ευκαιρίες τουλάχιστον να πειστείτε ότι κάνετε το σωστό

Λέοντες: Το σπίτι και η οικογένεια τραβά τη προσοχή σας και θα χρειαστεί να βρείτε τον τρόπο για να συμβιβάσετε τα πράγματα γιατί η καριέρα και η εργασία σας ζητά κι αυτή τη προσοχή σας αυτό το διάστημα .

Παρθένος: Συζητήσεις ,διαπραγματεύσεις που θα σας βάλουν και σε υποψίες βέβαια .Ευνοούνται θέματα που αφορούν τα παιδιά αλλά και τα ταξίδια .Προσοχή σε καταστάσεις που αφορούν τα αδέλφια σας .

Ζυγός: Τα οικονομικά δε σας ευνοούν ιδιαίτερα και όλη η προσοχή σας είναι στραμμένη εκεί. Νιώθετε επίσης να χάνετε το συναισθηματικό δεδομένο σας και αυτό σας αγχώνει .

Σκορπιός: Η προσοχή σας στραμμένη σε σας. Αν είστε ευχαριστημένοι, αν καλύπτονται οι ανάγκες σας .Τι σας δίνει ο σύντροφός σας και η διαπραγμάτευση αυτών των θεμάτων θα σας απασχολήσουν.

Τοξότης: Παρασκήνιο και αποκαλύψεις μυστικών. Μην εμπιστεύεστε φλερτ και γνωριμίες, σας παραπλανούν και κάτι σας κρύβουν.

Αιγόκερως: Διασπάσεις με φίλους αλλά και στα ερωτικά σας .Θα γίνουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Χρειάζεται προσοχή γιατί αυτοπαραμυθιάζεστε και θα βιώσετε τη ματαίωση.

Υδροχόος: Η στασιμότητα στη καριέρα σας έχει κουράσει και θέλετε να σπάσετε όλη αυτή τη ρουτίνα που σας έχει εγκλωβίσει μέσα στο σπίτι. Ο καιρός που θα νιώσετε πανταχόθεν ελεύθεροι πλησιάζει.

Ιχθύες: Με την επιστροφή στη κανονικότητα η πανσέληνος σας καλεί να αναθεωρήσετε το νόημα της ζωής. Κάποιοι θα ταξιδέψουν μιας και η επιρροή της έχει ισχύ ένα μήνα. Σιγά σιγά ξεαγχώνεστε και με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο σας μπαίνετε στη δράση

facebook: ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ ΜΑΙΡΗ 

instegram:  marymakro

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ