Άντα Λεούση: Έτσι θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια!

Τα Ζώδια Σήμερα 2 και 3 Μαΐου 2020 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε νέες βάσεις στις συνεργασίες και στις σχέσεις σας, ώστε να προχωρήσετε ότι σχεδιάζετε και θέλετε να το πραγματοποιήσετε, αρκεί να μην αφήσετε τα πάθη να σας γίνουν λάθη.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην παρασυρθείτε από το χείμαρρο τον αρνητικών συναισθημάτων που θα σας καταβάλλουν κάποιες στιγμές, γιατί έτσι θα οδηγηθείτε χωρίς να υπάρχει λόγος σε χωρισμούς με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καλυτερεύουν οι σχέσεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο και κατ’ επέκταση και στους άλλους τομείς, γι’ αυτό φροντίστε να προσεγγίσετε ουσιαστικά άτομα που θα σας βοηθήσουν και μη σπαταλάτε ανούσια το χρόνο σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να γίνεται υπερβολικοί ή απότομοι, για να μη χάσετε την ορατότητα των στόχων σας. Να θυμάστε ότι πρέπει να βαδίζετε με γνώμονα τη λογική.

 

ΛΕΩΝ: Όσο και αν κάποιες φορές σας φανούν δύσκολα τα πράγματα, μην απογοητευθείτε και μην το βάλετε κάτω. Το πλανητικό σκηνικό έρχεται για να είναι χορηγός και όχι αντίπαλός σας στις προσπάθειες που κάνετε για να πετύχετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένετε και θα καταφέρνετε να επιβιώνετε ακόμα και σε αυτά που θα σας φανούν πολύ δύσκολα χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

 

ΖΥΓΟΣ: Κινηθείτε προσεκτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και μην πείτε λόγια που δεν πιστεύετε μόνο και μόνο για να ανταπαντήσετε σε κάτι που ίσως σας ενοχλήσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί μέχρι να έρθουν πιο βολικές ημέρες που θα σας επιτρέψουν να νιώσετε και να εκφραστείτε ελεύθερα ερωτικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν είστε μόνοι αυτόν τον καιρό, πείτε ναι σε καινούριες γνωριμίες και φλερτ, αφήνοντας στην άκρη τους φόβους και το άγχος της μοναξιάς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είστε άτομο που εκπέμπει δυναμισμό και θετική ενέργεια, οπότε είναι πολύ δύσκολο στους άλλους να αντισταθούν στην αυξημένη γοητεία σας, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανοίξτε διάλογο με το σύντροφό σας και ελάτε πιο κοντά του, μια που η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα και θα είναι ικανή να λύσει οποιαδήποτε παρεξήγηση υπήρχε.

 

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να κάνετε ένα συνδυασμό που να τα περιέχει όλα σε ισόποσες δόσεις, ώστε να μην παραμελήσετε ούτε τα σχέδια του επαγγελματικού τομέα, αλλά ούτε ζητήματα που αφορούν τα συναισθήματά σας.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ