Πώς να φορέσεις το μαύρο σακάκι - Εντυπωσιακοί casual πρωινοί συνδυασμοί

Δείτε στιλιστικές ιδέες…

Για τις πρωινές σας βόλτες ιδανική επιλογή είναι ένα casual σύνολο με μαύρο σακάκι. Συνδυάστε το με ένα τζιν ή δερμάτινο παντελόνι και sneakers και είστε έτοιμη. Έτσι, απλά και χρησιμοποιώντας ρούχα κλειδιά για το sport chic ή rock style ντύσιμο θα έχετε δημιουργήσει ένα μοντέρνο outfit.

 

Αν πάλι λατρεύετε το πιο θηλυκό ντύσιμο και φυσικά τις γόβες, μπορείτε κάλλιστα να τις φορέσετε με το look αυτό για να πάτε για ένα καφεδάκι ή στο γραφείο. Το αποτέλεσμα είναι πολύ κολακευτικό και κομψό.

 

Εξίσου όμορφοι είναι όμως και οι συνδυασμοί με φούστα ή φόρεμα. Ένα μαύρο σακάκι υφασμάτινο ή δερμάτινο πάνω από ένα μακρύ φόρεμα ολοκληρώνει με εκπληκτικό τρόπο το outfit για τη δουλειά, αλλά και τα ψώνια σας. Το ίδιο ισχύει και για τα σύνολα με φούστα, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

 

Μια τελευταία λεπτομέρεια που θα απογειώσει το trendy look σας, είναι η προσθήκη ζώνης πάνω από το σακάκι. Πρόκειται για μια τάση που θα φορεθεί πολύ φέτος, τονίζοντας την γυναικεία μέση και κάνοντας την εμφάνιση μας σικάτη και εκθαμβωτική.

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ