Πρωτομαγιά 2020 με κορωνοϊό: Εντυπωσιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα - Σε απόσταση δύο μέτρων οι συμμετέχοντες (φωτό - βίντεο)

Η συγκέντρωση για την εργατική Πρωτομαγιά έγινε τελικά, αλλά με την τήρηση αυστηρών μέτρων ασφαλείας.

Εντελώς διαφορετική είναι η φετινή Πρωτομαγιά, από κάθε άλλη. Τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό εφαρμόστηκαν και κατά τη διάρκεια του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος, με τους συμμετέχοντας να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας δύο μέτρων μεταξύ τους.

Μάλιστα, ιδιαιτέρως εντυπωσιακό είναι το πανοραμικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ΠΑΜΕ, το οποίο δείχνει την απόσταση μεταξύ των συμμετεχόντων - οι οποίοι φορούν γάντια και μάσκες.

Να σημειωθεί πως τα μέλη του ΠΑΜΕ επιστράτευσαν μέχρι και μεζούρες και τοποθέτησαν αυτοκόλλητα στο οδόστρωμα, προκειμένου να τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των διαδηλωτών.

 

Να σημειωθεί πως το ΠΑΜΕ κάλεσε τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες και τα σωματεία να πραγματοποιήσουν τις πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις τους σε όλες τις πόλεις της χώρας με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας, χρησιμοποιώντας γάντια και μάσκες, καθώς και διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων.

Κάτι που τηρήθηκε και στη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα.

Μάλιστα, τα μέλη του ΠΑΜΕ είχαν και μάσκες που πάνω τους έγραφαν "Τα καλυμμένα στόματα έχουν φωνή", μία από τις οποίες φόρεσε και ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Οι εικόνες από το Σύνταγμα είναι άκρως εντυπωσιακές, με μια σίγουρα πρωτοφανή συγκέντρωση.

(Photo: Eurokinissi)

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ