Ζώδια από την Άντα Λεούση: Ισορροπούμε ανάμεσα στη συνήθεια και την ανάγκη για νέες καταστάσεις

Hμερήσιες προβλέψεις...

Το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, μας δίνει διάθεση για αλλαγή, νέα ξεκινήματα, εκπλήξεις και ιδέες για να εκπληρώσουμε όνειρα! Οι πιο τυχεροί Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Ίσως να πρέπει να αποφασίσετε να διορθώσετε τα ελαττώματά σας και να αναπτύξετε τα προτερήματά σας, καθώς θα ευαισθητοποιείτε πολύ και θα δείτε τη ζωή με διαφορετικό τρόπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε τις προκαταλήψεις και δημιουργήστε σύμπνοια στις σχέσεις σας. Οι προοπτικές σας προωθούνται ευκολότερα, από τη στιγμή που υπάρχει και αλληλοβοήθεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι προτιμότερο να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό και μην πνίγετε τα συναισθήματά σας. Θα νιώσετε πιο λυτρωμένοι εάν πάψετε να προσποιείστε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Εάν θέλετε να πετύχετε κάτι καλύτερο, πρέπει να επανεξετάσετε τις προτεραιότητες που θέτετε.

 

ΛΕΩΝ: Αρχίζει να αναπτύσσεται μια αμοιβαία εμπιστοσύνη στις υποθέσεις που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό. Απαλλαγείτε από πιέσεις και πολλά από τα οποία μοχθούσατε παίρνουν το δρόμο τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ορισμένες συνθήκες θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις, ενώ οι επαγγελματικές και οι προσωπικές σας σχέσεις, αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα.

 

ΖΥΓΟΣ: Δημιουργήστε καινούριες φιλίες και αποκτήστε εμπιστοσύνη στις επαφές σας. Με αυτούς που ήδη συναναστρέφεστε μην κοιτάτε αυτά που σας χωρίζουν, αλλά αυτά που σας ενώνουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κοιτάξτε μήπως δίνετε έμφαση σε ορισμένα άχρηστα πράγματα και εξετάζετε επιφανειακά τις υποθέσεις σας. Ψάξτε λίγο περισσότερο για να δείτε σε τι φταίτε και εσείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε στεγανά και μη διακινδυνέψετε τα κεκτημένα. Μπορείτε να κάνετε επαναστατικές αλλαγές, όμως, μην αιφνιδιάσετε το περιβάλλον σας με παράτολμες κινήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας, γιατί απ’ ότι φαίνεται επικρατεί αταξία στις σχέσεις σας και θα πρέπει να κάνετε σωστές εξηγήσεις για τα κοινά σας θέματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλάβετε ο καθένας τις υποχρεώσεις του με ένα πιο διασκεδαστικό τρόπο. Είναι ανιαρό και κουραστικό να σκέφτεστε συνέχεια τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε αναφέρει το oroskopos.

 

ΙΧΘΥΣ: Για να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας, χρειάζεται να κάνετε οικονομία χρόνου και δυνάμεων. Η εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας θα σας απαλλάξει από την αγωνία να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ