Μια πολύ σκληρή φωτογραφία δημοσιεύει η Φωτεινή Δάρρα & την απελπισία των οικογενειών που ζουν από την μουσική, το τραγούδι, τον πολιτισμό

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα από την γνωστή ερμηνεύτρια...

Μία ιδιαίτερα σκληρή φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram η Φωτεινή Δάρρα.

«Μου έστειλαν αυτή τη φωτογραφία και μου κόπηκε η ανάσα...» ανέφερε στην ανάρτησή της η γνωστή ερμηνεύτρια, ενώ συμπλήρωσε «Αδέρφια δεν είναι μόνο οι ελάχιστοι ακριβοπληρωμένοι που χρησιμοποιούν αυτά τα μικρόφωνα. Είναι όλοι όσοι αγαπούν την τέχνη του τραγουδιού, της μουσικής, του θεάτρου που αποφάσισαν από την αρχή να πάρουν το δρόμο της αρετής. Αυτοί που διάλεξαν το λειτούργημα και όχι το επάγγελμα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μου έστειλαν αυτή τη φωτογραφία και μου κόπηκε η ανάσα... Αδέρφια δεν είναι μόνο οι ελάχιστοι ακριβοπληρωμένοι που χρησιμοποιούν αυτά τα μικρόφωνα. Είναι όλοι όσοι αγαπούν την τέχνη του τραγουδιού, της μουσικής, του θεάτρου που αποφάσισαν από την αρχή να πάρουν το δρόμο της αρετής. Αυτοί που διάλεξαν το λειτούργημα και όχι το επάγγελμα. Είναι οι τεχνικοί που στέκονται δίπλα μας για να ακουστούν δυνατά οι φωνές μας στο πλήθος. Είναι οι μουσικοί που όσο καλύτεροι είναι τόσο καλύτερα τραγουδάμε. Είναι αυτοί που τραγουδούν στις ταβέρνες και στα κουτούκια για να εξασφαλίσουν για την οικογένειά τους τα προς το ζην. Είμαστε όλοι εμείς που στεκόμαστε δίπλα σας, μαζί σας σε κάθε δυσκολία, σε κάθε χαρά για να γεμίσουμε με μουσική τις στιγμές σας. Και έχουμε οικογένειες και έχουμε παιδιά... κι αυτά πεινάνε όπως όλα τα παιδιά του κόσμου. Κι αν όλο αυτό το γράφω είναι γιατί πιστεύω βαθιά στην αγάπη σας γιατί την είδα στα μάτια σας. Ο πολιτισμός μιας χώρας είναι η ταυτότητά του, η δύναμή του. Είναι αυτός που κράτησε την Ελλάδα τόσα χρόνια και μόνο αυτός θα μας πάει στην επόμενη μέρα. ————————————————— #covid_19 #art #artists #music #musicians #lovemusic #lovepeople #lovetheaudience #culture #αγαπαμετημουσικη #ελλαδα #ελληνικόςπολιτισμός #οιμουσικοιτησεπομενησμερας #καιοικαλλιτεχνεσεχουνψυχη

A post shared by Foteini Darra Official (@foteini.darra) on

Η ίδια αναφέρθηκε και στους τεχνικούς, τους μουσικούς, αλλά και σε αυτούς «που τραγουδούν στις ταβέρνες και στα κουτούκια για να εξασφαλίσουν για την οικογένειά τους τα προς το ζην».

«Είμαστε όλοι εμείς που στεκόμαστε δίπλα σας, μαζί σας σε κάθε δυσκολία, σε κάθε χαρά για να γεμίσουμε με μουσική τις στιγμές σας. Και έχουμε οικογένειες και έχουμε παιδιά... κι αυτά πεινάνε όπως όλα τα παιδιά του κόσμου...» τόνισε, αναφερόμενη σε όλους τους ανθρώπους του πολιτισμού και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν - και τις ακόμη μεγαλύτερες ίσως που αναμένεται να αντιμετωπίσουν το επόμενο διάστημα, με βάση τις νέες συνθήκες λόγω του κορωνοϊού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Foteini Darra Official (@foteini.darra) on

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ