Νέα μέτρα: Χωρίς καφέ, χωρίς περιοδικά & χωρίς σακούλες μπαίνουμε στα κομμωτήρια

Τα νέα μέτρα προστασίας…

Λίγο μετά το μήνυμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, προς τους πολίτες, οι Υφυπουργοί ανακοίνωσαν τα νέα μέτρα που θα πρέπει να παρθούν από τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μετά την άρση του περιορισμού μετακινήσεων.

 

Εκτός του ότι τόσο οι πελάτες όσο και οι εργαζόμενοι στα κέντρα αισθητικής θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα εντός των επιχειρήσεων, ενώ οι δεύτεροι θα πρέπει να προμηθευτούν και γάντια, τα οποία θα αλλάζουν σε κάθε πελάτη, υπάρχουν κι άλλα σημαντικά μέτρα. Οι εργαζόμενοι δεν θα μπορούν πια να προσφέρουν καφέ ή κάποιο αφέψημα στους πελάτες όπως γινόταν πριν.

 

Ωστόσο θα πρέπει και ο πελάτης να λάβει κάποια μέτρα πριν εισέλθει στο κατάστημα. Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες που θα επισκέπτονται κομμωτήρια αλλά και κέντρα αισθητικής δεν θα πρέπει να έχουν μαζί τους σακούλες από άλλα καταστήματα, παρά μόνο την τσάντα τους με τα απαραίτητα.

 

Επίσης, αντικείμενα όπως το κινητό τηλέφωνο, το οποίο πολλοί συνήθιζαν να αφήνουν πάνων σε επιφάνειες, θα παραμένει στην τσάντα του πελάτη. Τέλος, τα περιοδικά που συνήθιζαν να ξεφυλλίζουν θα εξαφανιστούν από όλα τα μαγαζιά για τους ευνόητους λόγους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ