Ξεκαρδιστικός ο Τάκης Ζαχαράτος ως Άντζελα Δημητρίου στην καραντίνα: Το διάγγελμα της αυτοκράτειρας (Βίντεο)

ο νέο χιουμοριστικό βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου...

Με ένα απολαυστικό "αυτοκρατορικό διάγγελμα" ως Άντζελα Δημητρίου σχολίασε ο Τάκης Ζαχαράτος τη συναυλία που έδωσε το Σάββατο στους δρόμους της Αθήνας η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

 

O ηθοποιός εξέφρασε τις ενστάσεις της Λαίδη Άντζελας με βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Στο ξεκαρδιστικό βίντεο, ο Τάκης Ζαχαράτος λέει μεταξύ άλλων:

 

«Που ήσουν Αλκηστούλα Πρωτοψάλτη το '89 όταν ανέβηκα το φορτηγό και γύρναγα σαν γουρουνοπούλα όλη την Αθήνα και κέρναγα; Που ήσουν όταν εγώ ήμουν στο REX βασίλισσα και έλεγα το "κόκκινο της φωτιάς" και προκαλούσα εγκαύματα στα καψούλια;

 

Σε μία σπηλιά ήσουν με τον Σούλη στην Σαντορίνη και ψάχνατε για λάβα για να τραγουδήσεις "λάβα μου, λάβα μου" και να κάνεις το βίντεοκλιπ. Ξεχνάς... δεν σέβεσαι... ξεχνάς και εσύ Άλκηστις και ο Πρωθυπουργός και ο Δήμαρχος ότι τα copy τα rights του φορτηγού τα έχω εγώ…

 

 

Απαιτώ από τον Prime Minister, τον Πρωθυπουργό ένα θρόνο από drones, να ανέβω πάνω και να τραγουδήσω σε όλη την Ελλάδα " σε συνάντησα στην πλαζ και φορούσες πλεξιγκλάς"…».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ