Ημέρα για vintage ελληνικό σινεμά: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ερωτευμένη με Νίκο Γαλανό – Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην ταράτσα #μενεισπιτι (Φωτό)

Μια εικόνα χίλιες λέξεις…

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν μια από τις ομορφότερες παρουσίες που πέρασαν από τον ελληνικό κινηματογράφο με αψεγάδιαστο πρόσωπο και ένα παρουσιαστικό που μαγνήτιζε τα βλέμματα όλων.

 

 

 

Η ίδια όμως είχε εξομολογηθεί, ότι μικρή ήταν ένα «ασχημόπαπο» και ότι όταν είχε εξομολογηθεί στη μητέρα της, Έμυ, ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός, εκείνη της είχε δώσει τη χαρακτηριστική απάντηση: «Για να γίνεις ηθοποιός, πρέπει να είσαι όμορφη!».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλή Ανάσταση Καλο Πάσχα με υγεια !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) στις

 

 

Ένας λογαριασμός γεμάτος από φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη δημιουργήθηκε στο Instagram, από τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ. Σπάνια καρέ της «εθνικής σταρ» τόσο από τα γυρίσματα των ταινιών στις οποίες πρωταγωνιστούσε όσο και από την προσωπική της ζωή.

 

 

 

Αυτή τη φορά δημοσιεύτηκε μια vintage φωτογραφία της εθνικής μας σταρ με τον ηθοποιό Νίκο Γαλανό. Ένα στιγμιότυπο που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας… Η λεζάντα ήταν η εξής: «Ένα αστείο κορίτσι».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ένα αστείο κορίτσι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) στις

 

 

Άλλο ένα στιγμιότυπο που έχει μείνει στη μνήμη μας, είναι η εικόνα του Λάμπρου Κωνσταντάρα. Μια φωτογραφία που αντιπροσωπεύει την επικαιρότητα και την τραγωδία που ζούμε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έστω...! ??? #menoumespiti #menoumetaratsa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lampros Konstantaras Actor (@lamproskonstantarasofficial) στις

 

 

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους έλληνες ηθοποιούς του θεάτρου και του κινηματογράφου. Μπορεί να διέπρεψε στο απαιτητικό είδος της κωμωδίας, αλλά και οι δραματικοί ρόλοι, τους οποίους ερμήνευσε στο θέατρο, επαινέθηκαν από την κριτική.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ