Απόψε σε ρόλο κριτή ο Έλληνας επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς στο "Master Chef"- Μαζί του & η "σκληρή" της ΕΕ Μαργκρέτε Βεστάγκερ (βίντεο)

Στο πλευρό των Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλου ο Μαργαρίτης Σχοινάς και η Μαργκρέτε Βεστάγκερ.

Δύο ιδιαίτερους και πολύ υψηλούς καλεσμένους έχουμε στο αποψινό επεισόδιο του "Master Chef" και μάλιστα πολιτικούς!

Σε ρόλο κριτών στο show μαγειρικής θα δούμε, λοιπόν, απόψε τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά, καθώς και την Εκτελεστική Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργκρέτε Βεστάγκερ.

 

 

Οι 12 παίκτες θα κληθούν στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα από το Star, να ετοιμάσουν πιάτα υψηλού επιπέδου για ένα μενού που «παντρεύει» την Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Έτσι, σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, οι διαγωνιζόμενοι ενημερώρονται για υλικά φτιαγμένα με περιβαλλοντική ευαισθησία από διαφορετικά μέρη της Ευρώπης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας.

Να σημειωθεί πως τα γυρίσματα έγιναν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, πριν φυσικά ξεκινήσουν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

 

Η εκπομπή του Star "Στη φωλιά των Κου Κου" μετέδωσε σήμερα ένα απόσπασμα από το επεισόδιο του "Master Chef" που θα προβληθεί απόψε το βράδυ, ενώ και στο trailer του επεισοδίου βλέπουμε τόσο τον κ. Σχοινά, όσο και την "σκληρή" της E.E. Μαργκρέτε Βεστάγκερ.

Να σας υπενθυμίσουμε, πως η Δανή Επίτροπος θεωρείται ιδιαιτέρως "σκληρή" και αυστηρή, με τους New York Times να έχουν γράψει για εκείνη πως «Δεν έχει ίχνος συναισθηματισμού»,

Η Apple, η Google, η Starbucks, η Disney, η General Electrics, η Amazon, η Facebook, η ρωσική Gazprom είναι μερικές από τις εταιρείες - κολοσσούς που τρέμουν στο άκουσμα του ονόματός της.

Η Μαργκρέτε Βεστάγκερ, βρίσκεται πίσω από τα πρόστιμα - ρεκόρ που επέβαλε λίγο καιρό πριν η Κομισιόν στην Apple, αλλά και στην Amazon, το Facebook και την Qualcomm.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ