Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!H ανησυχία των ταξιτζήδων στο κατακόρυφο – Τραγική η κατάσταση, οι πελάτες εξαφανίστηκαν (βίντεο)

Ανησυχούν οι ιδιοκτήτες ταξί για την επόμενη μέρα....

Ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα αλλά και αλλαγές στην καθημερινότητά μας. 

Την ανησυχία τους και τους φόβους για την επόμενη μέρα εκφράζουν και οι ιδιοκτήτες ταξί οι οποίοι πλήττονται από την παρούσα κατάσταση. 

Ο πρόεδρος ιδιοκτητών ταξί Αχαΐας, Παναγιώτης Σκέντζος μίλησε στην κάμερα του Mega για τη λειτουργία των ταξί στην Πάτρα εν μέσω καραντίνας και τόνισε πως ο τζίρος του από την αρχή των μέτρων με στόχο την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας έχει μειωθεί ορατά.

«Η κατάσταση είναι τραγική» είπε αναφέροντας πως η πελατεία και ο καθημερινός τζίρος είναι εμφανώς μειωμένα.

«Στις 12 ώρες εργασίας, γίνονται έξι μισθώσεις στην καλύτερη περίπτωση» επεσήμανε.

Όπως εξήγησε ο Παναγιώτης Σκέντζος μέχρι ώρας τα περισσότερα ταξί μεταφέρουν ένα άτομο που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και τον/την συνοδό του, όταν αυτό είναι απαραίτητο και γονέα με ανήλικα τέκνα. «Όταν τα μέτρα αρθούν, αυτό πρέπει να αλλάξει» δήλωσε.

«Δεν έχουμε λάβει την ενίσχυση του ειδικού σκοπού» είπε και συμπλήρωσε «σαν κλάδος πρέπει να ενταχθούμε και σε άλλα μέτρα στήριξης, καθώς και στο ΕΣΠΑ για την αντικατάσταση των οχημάτων μας, τα οποία σε ένα χρόνο ξεπερνούν το όριο ηλικίας τους» σημείωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ